CHP milletvekili adayı Umdular, ’Tek  Davam Türkiye’’ diyen hepimizin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin  21 Haziran Perşembe günü saat 19.00’da  Gündoğdu Meydanı’nda ‘Büyük İzmir Mitingi’ni gerçekleştireceğini vurgulayarak, tüm İzmirlileri katılıma davet etti.

Saha çalışmalarında İzmir’lilerin ‘’Oy birliğiyle Tamam’’ dediğini ifade eden Umdular, ‘’Şimdi bunu ‘Büyük İzmir Mitingi’nde birlikte, tek vücut olarak Türkiye’ye göstermenin zamanı. Türkiye 24 Haziran’da Artık TAMAM diyecek, halk başaracak, biz başaracağız.’’dedi.

TÜRKİYE, ADİL VE İNSANA YARAŞIR BİR ÜLKE OLACAK
Umdular sözlerini şöyle sürdürdü: ’Dünyanın bütün nehirleri adalete susamış bir insanın susuzluğunu gidermeye yetmez’’ Bu nedenle biz, 25 Haziran sabahından itibaren ilk iş demokrasi, hak, hukuk, adalet diyerek tek adam rejiminin askıya aldığı ya da  ihlal ettiği anayasal ve evrensel hakların  yeniden kullanımını sağlayacağız. Başta OHAL ve KHK düzenini sonlandıracak, yarattıkları tahribatı ortadan kaldıracağız. Yurttaşlarımızın sindirilmesine, baskı altına alınmasına ve fişlenmesine yönelik tüm uygulamalara son vereceğiz. Düşünceyi suç, düşüneni suçlu gören zihniyetin yerine barış içinde, kardeşçe, güvenle ve huzurla yaşayan özgür yurttaşlar Cumhuriyetini oluşturacağız. Gazi Meclis’imizi tüm yurttaşların temsil edildiği otak aklın ve ortak vicdanın yansıtıldığı bağımsız bir yasama ve etkin denetim organı olarak güçlendireceğiz. Sayın Muharrem İnce tek partinin değil herkesin Cumhurbaşkanı olacak. Zengini daha zengin etmeye, ranta, faize, borca dayalı politikalar yerine, üretim ve istihdama dayalı,hakça paylaşımı esas alan,insan odaklı sürdürülebilir kalkınma modelini oluşturacağız. Tüm yurttaşlarımızın yaşam kalitesini ve mutluluğunu arttıracağız. Şeffaf, adil, rekabetçi ve öngörülebilir ekonomik düzen kuracağız. Yandaşı değil vatandaşımızı düşüneceğiz. Çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, toplumun tüm kesimlerinin aydınlık geleceğinin yolu 24 Haziran’da sandığa giderek özgür iradesiyle oyunu kullanmasından geçmektedir. Adil ve insan onuruna yaraşır bir ülke için. Millet için geliyoruz. İzmir, oybirliğiyle TAMAM diyor”