GÜNDEME BAKIŞ – CHP İzmir il kongresinde mevcut il başkanı Deniz Yücel ile İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz yarışacak. Oğuz, yazılı bir açıklama yaparak adaylık gerekçelerini sıraladı.

ADAYIM ÇÜNKÜ…

Yazılı bir açıklama yapan Oğuz, şunları söyledi:

“İzmir’de daha güçlü bir il yönetimi için adayım. CHP’mizin İzmir özelinde daha büyük hedeflerle İktidar yürüyüşüne katkısını yükseltmek için adayım. İki yıldır il başkan yardımcısı olarak aktif çalışmalarımla otuz ilçede  örgütü yakından tanıdım, seçim dönemleri dışında da iletişim halinde olmaya özen gösterdim. İzmir il örgütünden edindiğim  izlenimler nedeniyle tabandan gelen talepleri değerlendirerek , örgütten gelen seslere kulak vererek aday olma kararı verdim. Daha iyisinin mümkün olduğunu bilerek yola çıkıyorum. Adaylıktaki tek iddiam CHP’sinin İzmir’de hak ettiği noktaya gelmesi. Kavgamızın İktidara karşı olduğunu unutmadan  parti başarısının ana hareket noktamız olduğu fikirlerin daha iyiye ulaşmak için tartışıldığı bir İl yönetimi ortaya koymak için bu onurlu göreve talip oluyorum.  Ulu Önderimiz  Mustafa Kemal Atatürk’e kayıtsız şartsız bağlı bir birey olarak; büyük CHP Ailesi’nin bir üyesi olarak demokratik hakkımı kullanıyor ve CHP İzmir İl Kongremiz için saygıdeğer delegasyonumuza bir seçenek sunuyor,  bir adım öne çıkıyor ve  kendimi  CHP İzmir İl delegasyonumuzun iradesine  emanet ediyorum.

İzmir CHP kamuoyuna ve  kıymetli delegasyonumuza saygıyla duyuruyorum. Yaşasın CHP! Yaşasın tek adam rejimine karşı iktidar yürüyüşümüz. Yaşasın çağdaş uygarlık yolunda laik demokratik Türkiye yürüyüşümüz”