Her dönem devam ettirdikleri saha çalışmalarına bu kez de İstanbul için başladıklarını belirten İlçe Başkanı Kasım Özkan, “Bilindiği üzere 10 Mayıs’ta örgütümüzle birlikte Sayın İmamoğlu’nun kampanyasına maddi destekte bulunduk. O gün söylediğimiz gibi maddi desteğimizi yaptık artık sıra manevi destekte, çalışmakla, emekle destekte. Bugün itibariyle saha çalışmalarımıza başladık. İstanbul için sokak sokak çalışacağız, her fırsatı değerlendirecek, İstanbul’da 1 oy daha fazla alabilmemiz için hiç bir fedakârlıktan kaçınmayacağız ” dedi.

TERİMİZİN SON DAMLASINA KADAR ALANLARDAYIZ!
Saha çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Özkan, “İstanbul nüfus bakımından ülkemiz nüfusunun yaklaşık yüzde 25’ini oluşturuyor. İstanbul bir cazibe merkezi olduğundan iç göçün en fazla olduğu kentimiz. Bu göçler dolayısıyla çeşitli il ve ilçelerle akrabalık bağlarını oluşturuyor. Bizde saha çalışmalarımızda Gaziemirli yurttaşlarımıza ‘İstanbul’da eşiniz, dostunuz, akrabanız mutlaka var; her şeyin çok güzel olmasına ortak olun ve İstanbul’da ki tanıdıklarınızı ikna edin’ diyoruz. Gaziemir’i sokak sokak çalışmaya başladık, Sayın İmamoğlu’na tüm gücümüzle destek olacağız. Haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe karşı nerede ve ne şekilde olursa olsun mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Terimizin son damlasına kadar alanlardayız” diye konuştu. 

KADIN VE GENÇLİK ÖRGÜTLERİ YİNE ALANDA
CHP Gaziemir İlçe Örgütü’nün her zaman dinamik bir örgüt olduğuna da değinen Özkan, “Kadın ve Gençlik örgütlerimizle birlikte, her duruma refleks gösteren dinamik bir örgütüz. İstanbul seçimlerine de hazırlıklıyız. Broşürlerle, sosyal medyayla, birebir iletişimle Gaziemir’lileri İstanbul’da ve Ülkemizde her şeyin çok güzel olmasına ortak edeceğiz. Gaziemirli hemşehrilerimizden İstanbul’da en az 1 tanıdığını ikna etmesini istiyoruz. İlk gün halkımızdan çok olumlu enerji aldık. Gaziemirli yurttaşlarımız da İstanbul için hazır. Birlikte çalışacak, birlikte başaracağız. Her şeyi çok güzel yapacağız!” dedi.