Konuşmasında Başkan Adayı ARDA’nın, Gaziemir’de yaşayan her çocuğun, her gencin en az bir yabancı dil bilmesi için gerekli çalışmaları başlatacaklarını belirtmesi, açılışa katılan Sarnıçlılar tarafından büyük ilgi gördü.

AÇILIŞTA DUYGU DOLU ANLAR
Halil Arda Seçim Bürosu’nun açılışında 93 yaşındaki annesinin yanında olmasından dolayı duygu dolu anlar yaşadı. ARDA, seçim süreci nedeniyle annesini ve babasını daha az görmek zorunda kaldığını, annesinin sürprizi ile çok gururlandığını, bu güvenin kendisine büyük sorumluluk yüklediğini ifade etti. Annesi Fatma ARDA, “Oğluma destek için buradayım. Allah, oğlumu muvaffak etsin. Yolu açık olsun. Gaziemir için çok güzel işler yapacağına inanıyorum.” dedi. 

GAZİEMİR'İ GELECEĞE HAZIRLAYACAĞIZ
Sarnıç Merkez Seçim Bürosunun açılışı sonrası Halil ARDA, programına Sarnıçlılarla kahve toplantısında buluşarak devam etti. Gaziemir ve Sarnıç üzerine Sarnıçlılarla görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda ARDA: “Gaziemir ve Sarnıç İzmir’in batıya açılan kapısı olacak. Gaziemir’i geleceğe hazırlayacağız. Vizyonumuz ve projelerimiz geleceğe yönelik olacak. Gaziemir’i bir marka haline getirmek için, hemşehrilerimizin refahını arttırmak için, çok çalışacağım.” dedi. Toplantıya katılanlara ilgilerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür eden ARDA, “Bu güzel kenti beraber yöneteceğiz.” dedi.