Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ – CHP Bayraklı’da seçim heyecanı başlıyor. Cumartesi ve Pazar günü kurulacak sandıklarda parti üyeleri ilçe kongresinde oy kullanacak delegeleri belirleyecek.

SANDAL VE ALPER “KIRMIZI” DEDİ!
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ve CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, tüm mahallerde ortak hareket edecek. Başkan Sandal ve Alper’in kırmızı listelerle seçime gireceği öğrenildi.

MANAVKUYU’DA İKİ LİSTE!
Bayraklı’nın en büyük mahallesi Manavkuyu’da kırmızı ve sarının rekabeti yaşanacak. Başkan Sandal’ın mahallesi olan Manavkuyu’da eski İl Yöneticisi Metin Güler kırmızı listenin başını çekiyor. Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Songül Gök ve eski Meclis Üyesi Cemal Eroğlu sarı liste adına çalışma yürütüyor.

MANSUROĞLU’NDA DA YARIŞ VAR!
Bayraklı’nın bir diğer büyük mahallesi olan Mansuroğlu’nda ise eski İl Yöneticisi Bahattin Özdemir ve eski Meclis Üyesi Hatice Tatlı mavi liste çıkaracak. Beyaz listeye ise Cihat Şık, Necati Yıldız gibi isimler destek veriyor.  

OSMANGAZİ’DE MAVİ-KIRMIZI REKABETİ
Delege sayısı fazla olan Osmangazi Mahallesi’nde kırmızı listeyi Bayraklı Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Yeşim Tekoğlu ve Mutlu Odabaşı, Mehmet Ceylan, Emine Sezinç çıkartıyor. Mavi listede ise meclis üyesi Şentürk Apaydın destek veriyor.

ADALETTE DE ÇİFT LİSTE VAR
Adalet Mahallesi’nde Meclis Üyeleri Alim Çankaya, İrfan Önal ve ilçe yöneticisi Gülseren Şimşek kırmızı listeyi destekliyor. Karşılarında ise eski Meclis Üyesi Fahrettin Orandı bulunuyor.

İlçenin bazı mahallerinde ise tek listeyle seçime gidilecek.