GÜNDEME BAKIŞ – CHP Bayraklı’da “alternatif toplantı” krizi patlak verdi. CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş, mahalle bazında partililerle toplantı yapmak için program hazırladı. İddiaya göre bunun üzerine bazı partililer de “alternatif” toplantı düzenlemek için üyelerle temasa geçti.

İTİBAR ETMEYİN!
Bunun üzerine Susmuş, tüm üyelere mesajla uyardı. Mesajda, “İlçe başkanlığımızın mahalle ziyaretleri başlamış olup mahalle örgütlenme çalışmalarımız ilçe başkanlığımızca yürütülecektir. Ancak bir kısım partililer tarafından haberimiz ve onayımız olmadan parti üyelerine mesajlar çekilerek alternatif toplantılar düzenlendiği bilgisi gelmektedir. Parti tüzüğümüze ve disiplinine aykırı bu yetkisiz toplantı davetlerine partililerimizin itibar etmemesi ve katılmaması önemli duyurulurken, bu tür toplantıları yapmaya devam edenler hakkında gerekli disiplin sürecinin başlatılacağını da önemle bildiririz” denildi.

TEPKİ GELDİ!
Öte yandan ilçeden gelen bu mesaja bazı partililer tepki gösterdi. Partililer, “İsteyen isteyen yerde toplanır buna kimse karışamaz” dedi.