Halil İbrahim GÜLER/GÜNDEME BAKIŞ- CHP Bayındır’da ilçe kongresinde Hüseyin Behzat Aydilek, Murat Gülbay ve Zühre Karaoğlan yarıştı. 144 delegenin oy kullandığı seçimde Behzat Aydilek,83 oy ile yeniden başkan seçildi. Sandıktan Karaoğlan’a 32, Gülbay’a ise 25 oy çıktı.

AYDİLEK’İN LİSTESİ
Behzat Aydilek’in asil yönetim kurulu listesinde; Uğur Biriz, Necati Canbazer, Salih Dirik, Bekir Gündoğdu, Mustafa Herpdurgun, Hamit Kırkıcı, Cengiz Kocabıyıkoğlu, Hasan Koparan, Gülay Kuz, Saliha Okkalı, Fatih Pavlaz,(İlçe Başkanı) Mustafa Tanç Yer Aldı. Yedek Listede De; Tezcan Özçelik, Cafer Şilit, Feray Avcı, Hasan Tıraz, Nail Tufan, Fevzi Erçakır, Veli Umutlu, Cemil Karadana, Salih Ovacık, Orhan Cüneyt Ünal, Ali Baykaloğlu, Aydın Gökçen yer aldı.  
Hüseyin Behzat Aydilek, Süleyman Otuzbir, Hafize Özkır, Oğuz Seryan, Emine Umsu il delegesi seçildi.

HERKESE İHTİYACIMIZ VAR
Seçimden sonra açıklamada bulunan Başkan Aydilek, “Bizlere güvendiğiniz için teşekkür ediyorum. Bayındır’da yeni bir süreç başlatacağız. İktidara giden bu yolda herkese ihtiyacımızı var.  Aday olan Murat Gülbay ve Zühre Karaoğlan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra katkılarını özellikle beklediğimi belirmek istiyorum. Hepimiz tek yürek olarak bu AKP iktidarını yıkacağız” diye konuştu.