24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala, son düzlükte çalışmalarını daha da hızlandıran Umdular, daha iyi bir Türkiye isteği duyan tüm İzmir ve bölge halkına, partili partisiz herkesin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’nin düzenleyeceği mitinge katılmaları çağrısında bulundu.

Saha çalışmalarında İzmirlilerin ‘’Oy birliğiyleTamam’’ dediğini gördüklerini vurgulayan Umdular, ‘’Şimdi, değişim arzusunu Büyük İzmir Mitinginde birlikte,tek vücut olarak Türkiye’ye göstermenin zamanıdır.En uzun günde Türkiye’ye güneş İzmir’den doğacak.Türkiye 24 Haziranda Artık TAMAM diyecek.Hepimizin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce diyecek’’dedi.

HER İL, İZMIR GIBI OLMALI!
Umdular sözlerini şöyle sürdürdü: “16 yıldır uygulanan ayrıştırıcı politikalardan en fazla etkilenen İzmir, bu baskılara rağmen diz çökmemiş bugüne dek her seçimde demokrasiye olan bağlılığını ifade etmiştir. Yerel yönetimlerimiz, halkçı politikaları ve kendi öz kaynaklarıyla İzmir’i dünyada en hızlı büyüyen ikinci kent yaptı ve yerelden kalkınma projeleri ülkemize örnek oldu.Şimdi ülkemizin her ilinin İzmir gibi olması zamanı.

Barış içinde,çokça üretim, hakça bölüşüm zamanı:  ’Her fabrika birkaledir.Üreterek savunacağızşehirlerimizi’’ diyen ülkemizin ve partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, kentlerimizi rant polikilarından,yağma ve talana dayalı karanlık zihniyetten kurtarma zamanı. Güneş İzmir’den doğacak Şöyle diyoruz; Yok edin insanın insana kulluğunu/Bu memleket bizim”