GÜNDEME BAKIŞ – CHP genel merkezi, İzmir’in 30 ilçesinden 29’unun adayını belirledi. Bayraklı adayını belirlemek için MYK, tartışmalı geçen PM toplantısı sonrası yetkiyi kendisine aldı. CHP MYK toplantısı Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında saat 14:00’te toplandı.

GÜNDEMİMİZDE YOKTU!
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Öztrak, ataması gerçekleşmeyen yerlerle ilgili konunun bugünkü MYK’nın gündeminde olmadığını söyledi.

İLÇE BAŞKANI ALPER DUYURDU!
Bugün CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, “Dinlenmemek üzere çıktığımız bu meşakatli yolda hiç bir engele takılmadan, yorulmak nedir bilmeden ,yılmadan Örgütümüzün bize yüklediği sorumluluğun bilincinde göreceğimiz güzel ve güneşli günlere adım, adım ilerliyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile bugün yaptığımız görüşmede verimli sonuçlar elde ettik Genel Başkanıma teşekkür ediyorum. Bayraklı ilçemizin adayını Çarşamba günü açıklayacak ve omuz omuza çalışıp oylarımızı daha da katlayarak yol alacağız” dedi.