GÜNDEME BAKIŞ – CHP’nin İzmir’deki en tecrübeli isimlerinden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek kongrelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Batur, şimdiye kadar hiç tarafsız kalmadığını, kongrelerde desteklediği ismi herkes tarafından bilindiğini söyledi. “Siyasette ahde vefa olmalı” diyen Batur, “Yapılanı unuttuğun zaman unutulursun. CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu özellikle adaylık sürecindeki duruşu, ilçe örgütüyle uyum içerisinde çalışması, adaylık sürecinden sonra yanımızda olması ve gerçekten ilçe başkanlığı noktasında değer katacak çalışmalar yapıyor olması çok önemli. Konak’ın gençlik ve kadın kolları çok aktif. Her konuyla ilgili komisyonlar var. Bu anlamda tek ilçe. Bana yapılanı hayatta unutmam. Çağrı başkanım aday olursa ben onla olurum. Açık ve net” dedi.

DENİZ YÜCEL SÜRECİ ÇOK İYİ YÖNETTİ!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in hem genel hem de yerel seçim sürecini çok iyi yönettiğini vurgulayan Batur, şunları söyledi:

“Deniz başkan da genç bir siyasetçi. Adaylık süreçleri yönetmek kolay değil. Neticede alnının akıyla iyi çalışarak, insanları kırmadan, genel merkezle adaylar arasındaki ilişkiyi sağladı. İyi performans gösterdi. Aday olacak mı olmayacak mı Kendi ağzından bir şey demeden yorum yapmak doğru değil ama performansı bana göre çok iyi. İyi performans sergilemeye devam ediyor” dedi.