GÜNDEME BAKIŞ - Belediye Başkanı olduğunu günden itibaren çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yetişkin, projelerini titizlikle sürdüren Fen İşleri ve Temizlik İşleri birimleri ile kısa sürede önemli işlere imza attı. Ürkmez-Doğanbey bölgesinde daha önce tespiti yapılan bozuk durumdaki yolların onarılması, düzeltilmesiyle ilgili çalışmalara devam eden ekipler, hem yaya hem de araç trafiğinde sorunlu olan yerlerin tamamını elden geçiriyor. Doğankent ve Martı Sitelerinde, belirli sokaklarda önceden tespit edilmiş noktalara parke taşı döşemesi, 2000’e yakın konteynerin bakım ve temizliği, beş adet yeni çocuk parkı, belirli mahallelerde ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları, hava şartlarından dolayı yıpranmış sahil şeridi onarımı yapılan çalışmalar arasında.

BÜYÜKŞEHİR HER KONUDA DESTEK OLUYOR!
Seferihisar Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi teknik ekipleri tarafından Ürkmez genelinde gezici ekiplerle tespit çalışması yapılarak; asfalt yama, kanal açma, yağmur suyu kanalı gibi ihtiyaç görülen noktalar öncelik sırasına göre plan ve programa dahil edilerek en kısa sürede onarım çalışmalarına başlanmış durumda.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Ürkmez ve Doğanbey için verdiğim sözlerin arkasındayım, bölge sorumlumuz Hasan Basık ve ekibi ile eksiğimiz varsa tespit edip tamamlıyoruz. Ürkmez’de belediye hizmetleri için belediyemizin bir şubesini açtık ve en yakın zamanda Halk Market’i açıyoruz” ifadelerinde bulundu.