GÜNDEME BAKIŞ -  AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Çalıştaylarında dahi, hizmet ve proje konuşmak, fikir alışverişi yapmak gibi bir dertleri yok. Devleti ve kurumlarını eleştirmekten öteye geçemiyorlar. Sayın Başkan; iki aydır nerede yaşıyor anlamadık!? Ya da; ‘teröre karşı verdiğimiz mücadele onun gündemi olamadı ne yazık ki’ mi demeliyiz?  Sayın Cumhurbaşkanımız, o zirveyi gerçekleştirdiyse, kendilerinin görüşlerini de alarak komisyon kurdurduysa, gereğini yapar. Bizi kendileriyle karıştırmasınlar. Biz başladığımız işleri her zaman bitirdik. Ayrıca; keşke CHP’li başkanlar olarak terörü lanetleyerek toplantılarına başlayabilselerdi.” diye konuştu.

ORTADA KINANACAK BİR DURUM VARSA SELÇUK’A BAKSINLAR!
Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş tarafından  şiddete maruz kaldığı iddiasının asılsız olduğunu, özellikle abartılıp çarptırıldığını söyleyen Başkan Sürekli; “ Görüntüleri tüm Türkiye izledi. Ortada, biraz açılalım diyerek, Sayın Çerçioğlu’nun yanına geçen ve ardından hiçbir gerginliğin yaşanmadığı, yan yana yürüyen bir protokol görüyoruz. Ortada kınanacak bir durum yok. Ama 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında Şirince’de yaşanan kendi vakalarını kınayabilirler. Çünkü o görüntüleri tüm Türkiye kınadı. İster kadına yönelik diyelim, ister insanın insana;  bu muameleyi ve ortaya koydukları ibretlik şiddet örgüsünü biz de kınıyoruz” dedi.

UNUTTUKLARI BİR ŞEY VAR…
31 Mart Yerel Seçimlerinde, İstanbul ve Ankara’da Millet İttifakının adayları koltuğa otursa da seçmenin pek çok yerde uygulama ve denetim yetkisini Cumhur İttifakına verdiğini hatırlatan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli sözlerini şöyle sürdürdü:
 “Unuttukları biri şey var.  Evet, milletimiz seçimlerde birçok mesaj verdi. Ancak, bize olan güvenini de korudu. Herkes kendi payına düşeni elbette alıyor, aldı. Ama ne yazık ki, CHP’li yerel idareciler, kendilerini dev aynasında görme gafletine düşüyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel yönetimlere ilişkin attığı adımlar gündem bu kadar sıcakken, eleştiri konusu yapılacak, küçük görülecek adımlar değildir. Hazırlıklarını yaparak, sürece katkı koymak için çalışmak yerine; topu yine bize atmak en iyi bildikleri hamle. Ne İzmir’in ne de Türkiye’nin bu siyaset anlayışına prim vermeyecektir.”