Gönül Seferberliği kapsamında bir gün içinde gerçekleştirdiği 5 ilçe ziyaretinde Kiraz ve Bayındır Belediye Başkanları ile de bir araya gelen Başkan Sürekli; Belediye Başkanları, meclis üyeleri ve ilçe teşkilatları ile birlikte 7-24 dimdik ayakta olduklarını, millete hizmete ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

YÜZDE 88’İ BİTTİ…

çıktığı ilçe turlarında ilçe teşkilatları ile birlikte tüm kesimlere dokunmaya çalıştıklarını belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; yatırımları da yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geliyor. Beydağ ziyaretinde Beydağlıların özlemle beklediği Entegre Devlet Hastanesi’nin yüzde 88’inin tamamlandığı ve geri sayımın başladığı müjdesini veren Sürekli şunları söyledi; “Biz, 18 yıldır önce insan önce sağlık dedik ve bunun karşılığını pandemi sürecinde hep birlikte yaşadık. En gelişmiş dünya ülkelerine örnek olan başarılı bir süreç yönetimi sergiledik. Şehir hastanelerine karşı çıkanlar her zamanki gibi bunu da görmezden geldi ama olsun. Biz yolumuza bakarız. Menderes Devlet Hastanemizde de hız kazandık. İhaleye çıkıyoruz. Beydağ’ımız da hastanesine kavuşuyor. Bin 50 metrekare taban alanı, 3 bin 143 metrekare kapalı alanı ile şifa dağıtacak hastanemiz yaklaşık 6 buçuk milyona malolacak. Yüzde 88’i bitmiş durumda. En kısa zamanda da açılışını gerçekleştireceğiz. ”

SADECE GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ DEĞİL…

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar ve Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen ile de bir araya geldi. AK Belediyeciliğin farkını yaşayan Kiraz ve Bayındır’da vatandaşların memnuniyetinden duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Sürekli; “Biz, adında değil, hizmet anlayışında halk olan, milletle kucaklaşan bir partinin neferiyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın gönül adamlığı; tepeden tırnağa tüm yapılarımızda ilk hayata geçirdiğimiz özellik. Belediye Başkanlarımızın başarısı da buradan geliyor. Gönülden hizmet ediyorlar. İkisi de bu toprakların çocukları, halkın içinden geliyor. Bizim de sadece gözümüz, kulağımız sokakta değil; bizler de sokaktayız. Vatandaşlarımızdan bizlere yansıyan güven ve sıcaklık çok değerli. Bugüne kadar olduğu gibi onlarla kucaklaşmaya devam edeceğiz. Milletin iradesi ve yaklaşımı bizim istikametimizi belirler. Onların da itici gücüyle İzmir’in her ilçesini AK hizmetle, gönül belediyeciliği ile buluşturacağız.” diye konuştu.