Göreve geldikten sonra yoğun bir çalışma başlatan İl Başkanı Veysel Şahin, “hem bizim için hem de ülkemiz için önemli bir seçime giriyoruz. Genel Başkanımızın bizzat oluşturduğu “Cumhur İttifakı” prensiplerine uygun olarak her ilçede kendi adaylarımızla seçmenimizin karşısına çıkacağız. Liderimizin talimatlarına kesinlikle uyarak, seçim yarışında çok önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Başlattığımız ilçe gezilerimizin amacı da bu yolda eksikliklerimizi gözden geçirmek ve her ilçe teşkilatımızda çalışmalarımızı başlatmaktır” dedi.

AYAĞA KALKIYORUZ
Göreve geldiği günden bu yana teşkilat mensuplarıyla yoğun çalışma içinde olduğunu vurgulayan İl Başkanı Veysel Şahin, “Ön çalışmalarımızı bitirdik. Tüm mensuplarımızla kucaklaşıp kenetlendik. Şimdi ise ayağa kalkıyoruz diyoruz. Bizim ayağa kalkmamız çok büyük şeyler ifade eder. Türk Milletinin teşkilatçı ruhunun temsilcisi olan bir hareketiz. Otuz ilçede başlatacağımız bu ayağa kalkma hareketi Türk ve Türkiye düşmanı birçok odağın planlarını bozacak, halkımıza ve milletimize de güven verecektir. Adaylarımızı açıkladığımızda bu daha da anlamlı bir hale gelecektir.” Açıklamasını yaptı. 

KOMİSYONLARIMIZ ÇALIŞMAYA BAŞLADI
Yerel seçimlere yönelik çok güçlü ve de dinamik kadrolarla farklı bir çalışma yaptıklarını da sözlerine ekleyen İl Başkanı Şahin, “Siyasal Çalışma Gruplarımız çalışmalar başladı. Önümüzdeki günlerde İzmir ile ilgili önem açıklamalar yapacağız. Bu güne kadar İzmir’i idare eden yerel yönetimleri boy aynasına çıkaracağız. Doğru yönetip yönetemediklerin de hemşerilerimizin ilgisine sunacağız” ifadelerini kullandı. İl Başkanı Şahin’in ilçe ziyaret programları ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.