Ak Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Ali Eşref Demir’in, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’ye yaptığı yol eleştirisine Başkan İnce’den yanıt geldi. 13 yıllık çalışmalarını geçtiğimiz günlerde basına ve kamuoyuna tanıtan Başkan İnce, ‘sorunları çoğaltan büyüten’ diyen AK Parti İlçe Başkanı Ali Eşref Demir’e muhalefet yaptıkları için teşekkür etti. Başkan Mustafa İnce, “Sayın Başkan sonunda muhalefet yapmaya başladı, kendisini tebrik ediyorum. Biz 13 yıllık hizmetlerimizi geçtiğimiz günlerde basına ve kamuoyuna sunduk. Başkanımız gidip köşe bucak bozuk yol arayacağına gelip bizim hizmetlerimizi dinlemesini tavsiye ediyorum. Hizmet akışımız içinde Güzelbahçe’mize birçok yatırım yaptık. Bunu tek başımıza yaptığımız gibi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve kamu ortaklığıyla da çalışmalarımız oldu. Şu anda GEDİZ elektrik, İZMİRGAZ ve İZSU gibi şirketleri ilçemizde altyapı yatırımlar yapıyor. Bundan kaynaklı yol bozulmaları var. Tabi bazen gecikmeler, aksamalar oluyor. Onu da kısa sürede ekiplerimiz tamamlıyor. Aynı şekilde GEDİZ, İZMİRGAZ, İZSU şirketleri çalışmalar yapıyor, onlarda ya kendi bünyesinde ya da bizlerin planlamalarıyla yapılmaktadır” diye konuştu.

‘AYIRIMCILIĞI 20 YILDIR VATANDAŞ GÖRÜYOR’
Hiç bir mahalleyi ayırmadan hizmet götürdüklerini söyleyen Başkan İnce, “ Biz hiç bir mahallemizi diğerinden ayırmayız. Genel Başkanımız söylemleri bizler için her zaman bir pusuladır, onu takip ederiz. Atatürk Mahallesine 6 milyona yakın bir yatırım yaptık. Evet, ihmal etmiş olabiliriz ama ‘hiç bir şey yapmadınız’ demek büyük yanlıştır. Atatürk mahallesini yaparken sayın başkanımızı da gezdirdik, bilgisini verdik. Neler yaptığımızı tek tek anlattık. ‘Yaptığı yatırımı da göremedik ama içinde bulunduğu zihniyetin açık bir itirafıdır’ gibi siyasi nezaketsizlikte bulunmuş. Atatürk Mahallesine yapılanı görmüyorsa demek ki hiç gidip de mahalleyi gezmemiş. Başkanımız isterlerse özel olarak kendisini gezdirip tek tek metrekare metrekare yaptıklarımızı anlatmak isterim. 20 yıldır ülkeyi biz değil onlar yönetiyor, toplumun nasıl ayrıştırıldığını toplumun nasıl kutuplaştırıldığını hepimiz iyi biliyoruz” dedi.

‘BÜYÜKŞEHİR’İN YATIRIMINI KÖYLÜ GÖRÜYOR’
Yapılanları köylünün gördüğünü söyleyen Başkan Mustafa İnce sözlerine şöyle devam etti, “İzmir Büyükşehir Belediyesine geçen köyler önceden alamadıkları desteklerin iki katını alıyor. Büyükşehir Belediyemiz kırsal kalkınmaya verdiği destek Türkiye’deki diğer belediyelere örnektir. Hayvan desteği, tohum desteği, ulaşım ve birçok desteği devam etmekte. Çiftçinin yaşadığı sorunlar yerelden kaynaklı değil. 20 yıldır topraklarını ekip biçemeyen, göç etmek zorunda kalan ve toprakları betona çevrilen AK Parti iktidarının eseridir” dedi.

‘CEVABI HALKIMIZ %70’LE VERDİ, 2024’DE VERECEKTİR’
1999’dan beri CHP’nin bayrağının Güzelbahçe’de dalgalandığını söyleyen Başkan İnce, “ Bizden önceki Başkanımızdan aldığımız bayrağı daha yükseklere çıkartmak için bugüne kadar geldik. Oy oranımız her seçimde artırarak bir öncekinin üstüne çıkardık. 2019 seçimlerinde %70,14 oy oranıyla İzmir’in 3’üncü ilçesi olduk. Bu güveni partimize ve halkımıza verdik ki bizleri 3’üncü dönemdir Başkan yaptılar. Hizmetlerimizi, çalışmalarımızı halkımız takdir ediyor ki şu an bu koltuktayız. 1999’da ve 2019’da olduğu gibi 2024’te de Cumhuriyet Halk Partimizin bayrağını yine Güzelbahçe’mizde dalgalandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.