GÜNDEME BAKIŞ- Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, eşi Deniz Arda ve dostlarıyla bir araya geldiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Bu paylaşıma Ö. A isimli takipçisi yorum yaparak sert eleştirilerde bulundu.

TEMİZLİ ELEŞTİRİSİ VE HAKARET
Takipçisi Başkan Arda’nın fotoğrafının altına, “Dost acı söyler. Seçim geçeli üç ay oldu. Ben gözle görülür, hizmet beklerken sabah meydandan geçerken gördüm ki değişen bir şey yok seçilen başkan müteahhitlere bağlılığının karşılığını ödüyor.  Her b… boyadık da meydanın düzenlemesini kusur kalmıştı yol temizlik işçileri gölge beklerken yolları b..  götürüyor kontrol kim ne yapar boş işler sorumlusu!” yorumu yazdı.

ARDA’DAN TAPKİSÇİNE CEVAP: BORCU TASİT TAKSİT ÖDÜYORUM
Arda bunu yüzerine takipçisine şu cevabı verdi:
“Öncelikle üslubunuzun oldukça çirkin olduğunu belirtmek isterim. Söylediklerinizin hepsi bir yana, tüm seçim sürecini sadece kendi öz kaynaklarını kullanarak yürütmüş ve hâlâ seçim sürecinde yaptığı harcamaların borcunu taksit taksit ödemekte olan bir insan olarak; beni müteahhitlerle ilişkilendirmiş olmanızı esefle kınıyorum. Meydanla ilgili düzenlemeyi İzmir Büyükşehir Belediyesinin yaptığı, merkez caminin önünde asılı olan pankartta açıkça yazıyor. Hiç kimseye onurla taşıdığım soyadıma hakaret ettirmem. Sizden ciddi bir özür bekliyorum. Aksi takdirde yasal haklarımı kullanacağımı belirtmek isterim. Üç ayda yaptıklarıma gelince, yaptığımız bir çok işin yanında sadece Gaziemir Metrosu çalışmalarının çok kısa zamanda başlayacak olması bile başlı başına çok büyük bir projedir. Takdir Gaziemir halkınındır.”

Arda, takipçisinin hakaretlerini ve ona verdiği cevabı yine sosyal medyadan paylaşarak, “Eleştiriye açığız fakat hakarete karşıyız. Özür bekliyoruz” dedi.