Halil İbrahim GÜLER/GÜNDEME BAKIŞ- Menemen’de mevcut Belediye Başkanı Serdar Aksoy ile bir önceki Belediye Başkanı Tahir Şahin arasındaki Menemen Belediyespor tartışması devam ediyor. Başkan Aksoy, sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak Menemen Belediye Spor yöneticilerine çağrıda bulundu.

MENEMENLİLERİN MALINI MENEMENLİLERE VERİN
Başkan Aksoy, “Geçen gün dernek yönetimi olmamasına rağmen bir başka şahıs da açıklama yaptı. Menemen halkına ait malların üzerinden hiç kimseyle pazarlığa girmem. O halka aittir, Menemenlilere aittir. Buradan söylemek istiyorum hiçbir şekilde halkın olan malları üzerinden pazarlık yapılmadı. ‘Adaylık döneminde bu malları geri alacağız’ dedik. Kapalı kapılar ardından pazarlığı pekiştirmek söz konusu değildir. Bu malları açık şekilde istiyoruz ve derneğin daha verdiği sözlerin arkasından durmasını istiyoruz. Bununla ilgili avukatlarımız gerekli çalışmaları yaptı, protokoller hazır. Kendilerini davet ediyoruz, gelsinler Menemen Belediyesi’nin malını Menemen halkına iade etsinler. Protokolümüz hazır, ne zaman isterlerse gelip malları Menemen halkına iade edebilirler. Bizim yönetimimiz şeffaf, açık, nettir. Söz verdiğimiz gibi bu tarzı kuracağız. Dolayısıyla bizim saklayacağımız gizleyeceğimiz, halkımıza söylemeyeceğimiz hiçbir şey söz konusu değildir.

GEÇMİŞE DÖNÜK ÜYE KAYDI YAPMAYIN!
“Menemen Belediye Spor Derneği yöneticileri şunları söyleyeyim; geçmişe yönelik üyelik yapılmasın çünkü hukuki sorunlar ortaya çıkıyor. Kişilere göre hukuki sonuç doğuracaktır. Daha sonra bunun altında dernek arkadaşlarımızın kalmasını istemiyorum. Bundan sonra da söz verdiğim şekilde bilgi paylaşımlarını yapacağım” diye konuştu.