Halime ERDOĞAN / GÜNDOEME BAKIŞ – İstanbul’da sabahın erken saatlerinde bir otobüsteki yolcu kalabalığı tartışma konusu olmuştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bunun organize bir hareket olduğunu iddia etmişti.

BELEDİYENİN ÖNÜNDE YIĞILMA OLDU!
Dün menemen’de ilginç bir olay yaşandı. Onlarca vatandaş belediyenin herkesi erzak yardımında bulunduğu yönünde haber aldıklarını belirterek Menemen Belediyesi’ne geldi. Gelenlerin sayısı her geçen saat çoğaldı. Belediye yetkilileri sadece 65 yaş ve üstü vatandaşlarla engellilere yardım verildiğini anlattı.

İSTANBUL’DAKİ TEZGAHIN BENZERİNİ KURDULAR!
Menemen Belediye Başkanı CHP’li Serdar Aksoy, konuyla ilgili Gündeme Bakış’a konuştu. Aksoy, “İstanbul’da kurulan tezgahın benzeri Menemen’de kuruldu. Fısıltı Gazetesi aracılığı ‘Menemen Belediyesi herkese erzak dağıtıyor’ dedikodusunu yaymışlar. Ekonomik bir kriz var. İnsanlar sıkıntı içerisinde. Salgın tehdidiyle işlerinden olan hemşerilerimiz oldu. İnsanların bu duygusuyla oynamak en hafif tabiriyle hainliktir. Vatandaşlarımız da  belediyenin önüne geldi. Sadece 65 yaş ve üzeri hemşerilerimize ve engelli kardeşlerimize erzak yardımı yapıyoruz. Belediyelerin de ekonomik durumu ortada. Bu anlamda elimizden geleni yapıyoruz. Burada bir kasıt var. İstanbul’da otobüs olayını gördük. Organize şekilde otobüse binip kalabalık görüntüsü verdiler. Sonra olayın gerçeği ortaya çıktı. Burada da aynı mantık geçerli. Böyle siyaset olmaz olsun!  Olayın önünü aldık” dedi.