Zeybekci, İzmir’in dünyada söz sahibi bir şehir olacağını belirterek, “İzmir dünya ticaretinde söz sahibi olacak. Gençler için kurulacak film platosu, gençlik vadisi, yeni organize sanayi bölgesi ile birlikte İzmir artık hak ettiği değere ulaşacak. Nitelikli gençlerimiz bu şehirden gitmeyi tercih etmeyecek” diye konuştu.

“BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR”
MHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Bakırlı ve yönetimini de ziyaret eden Ayşen Zeybekci, ‘Birlikten kuvvet doğar. Sahada Ülkücü ve AK Partili vatandaşlar el ele, kol kola çalışıyor. Verilen mesaj çok önemli” dedi.

“ÇALINMADIK KAPI KALMADI”
“İzmir, Nihat Beyle kültür, sağlık ve fuar turizmi ile tanışınca dünyadaki birçok ülke ile rekabet içerisinde olacaktır” diyerek devam eden Ayşen Zeybekci, “Gastronomi alanında da İzmir'i marka haline gelecek. Bugün Ege yöremize ait birçok yöresel yemek, farklı ülkeler tarafından sahiplenmiş durumda. Çok küçük dokunuşlarla İzmir'de gözle görülür değişiklikler meydana gelecektir. Gayretimiz İzmir'in doğru ellerde olmasını sağlamaktır. Bunun için ciddi emek sarf ediyoruz. Çalmadığımız kapı neredeyse kalmadı” dedi.

Karabağlar İlçesi’nde bir tekstil firmasında işçilerle bir araya gelen Ayşen Zeybekci burada kendisine yöneltilen soruları tek tek cevaplayarak, bütün sorunların eşi Nihat Zeybekci’nin projeleri ile sona ereceğini belirtti.