GÜNDEME BAKIŞ – CHP’nin tecrübeli ismi Selçuk Ayhan, CHP Bayraklı ilçe başkanlığı binasında adaylık açıklamasında bulundu. Ayhan’ın adaylık açıklamasına belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

KİM SEÇİLİRSE ONUN YANINDA OLACAĞIM
CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, “Geldiğimizde ilçenin borçları hallettik,  ilçe binamızı kazandırdık. Aday olan arkadaşlarımızdan Seçilecek aday kim olursa olsun her arkadaşlarımızın Bayraklı’daki hedefi büyüteceğine inanıyorum. Ayhan Başkanıma çıktığı yolda başarılar diliyorum. Her kim seçilirse seçilsin ben her zaman onun yanında olacağım. Kongre salonunda elini kaldıracağım. O siyasette benim ustam ben onun çırağıyım. İl Başkanlığı dönemimde çok büyük bir katkı koydu. Bende il başkanlığı için o dönem çalıştım ve kendisine destek verdim.  20 yıl sonra çırağından koltuğu devralacak. Bana bu onuru yaşattığı için teşekkür ederim. Tüm adayların yolu açık olsun. Benim ilçe başkanı olacak arkadaşlardan en büyük ricam, CHP’nin çeşitli kademelerinde eskiden görev alan ilçe, il başkanları, meclis üyeleri kim olursa olsun, onlar artık hiçbir görev almayıp, gençlerin önünün açılması noktasında çalışsınlar onlara bu konuda çok iş düşüyor” dedi.

BU GÖREVİ KABUL ETMEK ZORUNDA KALDIM!
Ayhan, kafasında adaylık gibi bir düşüncesinin olmadığını ancak bu konuda çok fazla talep geldiğine dikkat çekerek, “Yaklaşık 1 hafta önce bu yola çıktım. Bayraklı ilçe başkanlığına resmen adayım. Bu süreç hiç aklımın ucundan geçmediği halde, delege seçimleri henüz devam ederken, çevreden gelen ısrarlar ve çıkan adaylar neticesinde Belediye Başkanımız Serdar Sandal ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’den ağabey ol teklifi geldi. Çekincelerimi belirterek kabul edemeyeceğimi söyledim. Ancak bana söylenen;  ‘Tecrüben ile Bayraklı’da yaşanan ayrışmayı birleştirebilecek, kırgınlıkların giderilmesine ihtiyaç duyulduğu,  bir kişi olduğum ve bunun ardından da bu teklif değişik kesimlerden de karşılık bulmaya başlayınca kabul etmek zorunda kaldım. Partide her görev kutsaldır. İlçe başkanlığı daha önce yaptığım il başkanlığı, milletvekilliği kadar kutsaldır. Seçimden sonra amacımız parti politikalarımızı seçmenle buluşturmak, belediyemizin başarılı çalışmalarını halka anlatmak, halkın eleştiri ve önerilerini yerel yönetimle paylaşmaktır. Partimizin rutin çalışmaları dışında projeler üreten, iletişimi geliştiren, genç ve kadınlarla buluşturan bir örgüt olarak yüceltmektir. İyi bir yönetimde gençlerim enerjisi ve dinamizmi ile daha ileri yaştakilerin tecrübesini buluşturmak amacımızdır. Dileğimiz mahcup olmadan yüz akıyla bu görevi tamamlamak, aynı zamanda yeni siyasi kadrolar yetiştirmektir” dedi. 

CHP BAYRAKLI’DA FLAŞ GELİŞME! AYHAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI! HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ!