AK Parti İzmir 1. Bölge 7. Sıra Milletvekili Adayı Temel Yıldırım, bayram programı kapsamında Karabağlar Kavacık Köyü ve Menderes Develi, Tekeli, Karakuyu, Küner Köyleri’ne ziyarette bulundu.  Şehit ailelerini her özel günde ve bayramlarda yalnız bırakmayan Milletvekili Adayı Temel Yıldırım, ardından Konak’a geçerek, seçim programıyla bir araya gelen bayramın 1. gününü de şehit  yakınlarıyla bir arada geçirdi.

Yıldırım, 2 yıl önce Diyarbakır-Bingöl Karayolunda PKK'lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Astsubay Başçavuş Halit Zilani Çelik'in Konak İlçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde oturan aile evine ziyarette bulundu. Şehitlere ve ardında bıraktıkları ailelerine gösterilmesi gereken değere dikkat çeken Yıldırım, "Şehit ailelerimizi ziyaret etmek, sahip çıkmak vatan borcumuzdur" diye ifade etti.
Programına Konak Güzelyalı Mahallesi’nde devam eden Yıldırım, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’na yapılan saldırıda şehit düşen Emniyet Müdürü Şehit Dursun Acar'ın evine ziyarette bulundu. Şehit Dursun Acar’ın öğretmen eşi Özgül Acar ve ailesiyle bir araya gelen Yıldırım, duygu dolu anlar yaşadığını belirterek, “Adalet yerini bulacak ve tüm şehitlerimizin hesabını soracağız. Cumhurbaşkanımız Erdoğan FETÖ’yle mücadele etmeye devam ediyor ve biz sonuna kadar Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Hainlerin cezasını çekmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız. Kimsenin gücü ne bu vatanı ne de bizleri bölmeye yetmeyecek” diye konuştu.