Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ - Son Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir teşkilatıyla bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir Milletvekilleri, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları, ilçe ve belediye başkanları katıldı. Toplantıda koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında İzmir teşkilatının yaptığı çalışmalar ele alındığı ifade edildi.

ÜYE YAZMA ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ
AK Genel Merkezi’nin geçtiğimiz ay başlattığı “gönül seferberliği” toplantının önemli konuları arasında yer aldığı kaydedildi. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve ilçe başkanlarının üye yazımı konusunda bilgi verdikleri bildirildi. 

BELEDİYE BAŞKANLARI YAŞADIKLARI SORUNLARI ANLATTI
Toplantıda Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruel, Kiraz Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar ve Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen de yer aldı. Başkanların şuan sürdürdüğü projeleri, Büyükşehir ile ortak yapılan çalışmaları ve yaşadıkları sorunları dile getirdiği belirtirdi. Kiraz Belediye Başkanı Özçınar’ın, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini engellediği ve ilçe destek vermediğini söylediği bildirildi.