AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Sürekli; demokrasilerin en önemli güçlerinden biri olan basının, toplumu bilgilendirme görevinin; bir ülkenin ve milletin kaderini belirleyecek kadar önemli olduğunu belirttiği mesajında; tüm basın çalışanlarının günlerini kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; mesajında şu ifadelere yer verdi;
" Basın çalışanları ve mensubu oldukları basın kuruluşları; dünyada olduğu gibi bizim ülkemizde de çok meşakkatli bir iş yapmakta, sorumluluk üstlenmektedir. Gecesi gündüzü olmayan bu görevi ulvi yapan; toplumu bilgilendirmenin yanı sıra ülkemizin gelişip büyümesi, huzurun ve  birlik beraberliğin tesisindeki etkisidir. Bizler de içinden geçtiğimiz zorlu dönemlerde, demokrasimizin tehdit edildiği durumlarda, medyanın bu etkisinin ne kadar büyük olduğunu gördük ve yaşadık. Basınımızın; toplumumuzu basın meslek  ilkelerine bağlı kalarak, kamuoyunu bilgilendirme görevini tarafsız bir şekilde sonuna kadar yapacağından şüphem yoktur.
Bu duygu ve düşüncelerle; büyük fedakarlıklar isteyen bu mesleği   tüm benliği ile hayat şekli haline getirerek toplumumuzu aydınlatan basın çalışanlarımızın günlerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.