AK Parti İzmir İl Başkan Sürekli, Daraltılmış Aliağa İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'nda başta hastane olmak üzere önemli konulara değindi.  Tüpraş'ta gerçekleştirilen toplantıya ayrıca AK Parti İzmir Milletvekilleri Alpay Özalan ve Yaşar Kırkpınar, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ da katılırken, Başkan Sürekli Kuzey Ege'nin üretim potansiyeli ve yatırımlar kapsamında gerçekleştirdiği konuşmasında sanayi kenti olan Aliağa'nın özellikle hastane ve toplu konut ihtiyacı olmak üzere tüm sorunlarını yakından takip ettiklerini belirtti.

Aliağa, hastanesine mutlaka kavuşacak...
Sürekli, bölgeye ilişkin değerlendirmelerinde şu ifadelere yer verdi,

"Bakırçay Bölgesi’nde, Bergama, Kınık ve Aliağa Cumhur İttifakı'nın kazandığı ilçelerimiz ve bizim göz bebeğimiz. İnşallah 2024 yerel seçimlerinde diğer ilçeleri de alacağız. Yoğun olarak çalışıyoruz. Aliağa, sanayisi, iş gücü ve ülke ekonomisindeki yeri ile büyük önem taşıyor.  Sağlık hizmetleri ile ilgili yatırım planlarımız hazır. Aliağa yeni devlet hastanesine mutlaka kavuşacak.  Aliağa yoğun göç alan bir ilçe. TOKİ Aliağa'da önemli bir ihtiyaç. Bakanımız Berat Albayrak'ın açıkladığı proje kapsamında inşallah ileriki aylarda ilçemiz de yer alması için çalışacağız. Kuzey ilçelerimiz İzmir'in parlayan yıldızı olacak. Bunu hep birlikte yapacağız."

Aliağa ilçe Başkanlığı'na 1 ay önce atanan Hamdi Erdem ve ilçe yöneticilerine aktif çalışmaları nedeni ile teşekkür eden Başkan Sürekli,  "Kendileri, başarılı olacağını kısa sürede göstermiş bir kardeşimizdir. AK Parti halka hizmet, hakka hizmet şiarı ile çalışan bir partidir ve şiarı budur. Disiplin içinde, uyum içinde çalışır. Bakanlarımızla, genel başkan yardımcılarımız, vekillerimiz, il ve ilçe teşkilatlarımızla hep birlikte alandayız. Olmaya da devam edeceğiz. " diye konuştu.