Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Ramazan ayında İzmir'de binlerce haneye girilerek İzmirlilerin iftar ve sahur sofralarına misafir olduklarını kaydetti. Her ilçede 1 ay boyunca AK Parti teşkilatlarının, Ramazan ruhunu yaşattığını belirten Sürekli, "İlçelerimizden Ramazan ayında kaç haneye girdiklerine ilişkin net rakamları da alıyoruz, İzmir'de girilen hane sayısı binli rakamlarda, binlerce haneye girildi. Bunları da kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

"ALANLARDAN OLUMLU GÖRÜŞLERLE AYRILIYORUZ"
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in Şirinyer Pazarı ziyareti sonrası yaptığı "3 günlük ömürleri kalmadı" sözleri ve CHP'li vekillerin "AK Parti'nin oyları eridi" iddialarının hatırlatılması üzerine konuşan Başkan Kerem Ali Sürekli, "Ben alanda bunu görmüyorum. Sadece şimdi değil, ben Ramazan'da da, Ramazan'dan önce de alandaydım. Alanda AK Parti'ye teveccüh olduğunu görüyorum. Sıkıntıların olduğunu görüyorum ama bu sıkıntıları da çözecek olan partinin AK Parti ve Cumhur İttifakı olduğunu, vatandaş görüyor ve böyle söylüyor. Biz alanlardan olumlu görüşlerle ayrılıyoruz. Çünkü döviz yükseldiğinde de biz alandayız, döviz düştüğünde de alandayız. Elektrik faturası yüksek geldiğinde de alandayız, elektrik faturası düşük geldiğinde de alandayız. Halkımızın içindeyiz, sıkıntılar var, bu sıkıntıları birlikte çözeceğiz. 20 yıl önce biz geldiğimiz enflasyon yüzde 70'ti, 2 yılda yüzde 10'a indirdik. Yine biz indireceğiz, gereğiniz biz yapacağız" dedi.

"BU BİRLİKTELİĞİN DEVAMINI DİLİYORUM"
İzmirlilerin Ramaza Bayramını tebrik eden Sürekli, "Bütün İzmirlilerin bayramını tebrik ediyorum. Ramazan'ı çok güzel geçirdik, İzmir'de huzur, mutluluk vardı. Görüşleri ne olursa olsun hepimiz İzmir'de bir birliktelik tablosu çiziyoruz, bu birlik ve beraberliğin, huzurun devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.