GÜNDEME BAKIŞ – AK Parti’de ilçe yöneticiliği,  ilçe başkanlığı, milletvekilliği gibi görevlerde bulunan Kerem Ali Sürekli, geçtiğimiz yılın 17 Nisanı’nda AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevine atandı.

YERİNDE OTURMADI!
Sürekli, geçen 9 aylık süreçte makam adasında durmadı. Göreve gelir gelmez teşkilat ziyaretlerine ağırlık veren Sürekli, gittiği ilçelerde sadece ilçe binalarını ziyaret etmedi, üyelerin evlerine giderek hal hatır sordu. Esnaf ziyaret etti. Hiçbir cenazeyi ve düğünü atlamadı.

70 BİN KİLOMETRE YAPTI!
Sabahın erken saatlerinde parti il binasına giden ve gece geç saatlere kadar çalışan Sürekli’nin bu hızına yakın çalışma arkadaşları bile yetişmekte zorlandı. Sürekli, 9 ayda yaklaşık 70 bin kilometre yaptı. Bir diğer değişle dünyanın etrafını yaklaşık iki kez dolaşmış oldu.

334 PROGRAMA KATILDI
Sürekli, şimdiye kadar 334 programa katıldı  İlçelere birden fazla kez gitti. Kent merkezine uzak ilçeleri Bergama’ya 10, Kınık’a 8, Dikili’ye 4,  Tire’ye 3, Kiraz’a 4, Bayındır’a 6, Ödemiş'e 2 kez ziyaret etti, etkinliklere katıldı. 

YORULMADAN ÇALIŞIYORUM!
AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, yorulmadan çalıştığını belirterek, “Kendimiz için değil partimiz ve milletimize hizmet için çalışıyoruz. Ben milletvekilliği dönemimde de ilçe ilçe gezerdim. Yorulmadan, büyük bir heyecanla çalışıyorum. Yerel seçimlerin ardından il başkanlığı görevine atandım. Kısa bir süre sonra da teşkilatlarımızı ziyarete başladım. AK Parti’de teşkilat çok önemlidir! Gittiğimiz yerlerde mahalle temsilcilerimizi, üyelerimizi de ziyaret ettik. İzmir teşkilatımız hep diri. Biz bu diriliği sıcak tutuyoruz. Önümüzdeki süreçte de aynı heyecanla, yorulmadan çalışmaya devam edeceğim” dedi.