GÜNDEME BAKIŞ - AK Parti kurulduğu günden bu yana parti içinde önemli görevler üstlenen, bir dönem milletvekilliğinin yanı sıra iki dönem de il başkanlığı yapan Aydın Şengül, ismi üzerinden büyük bir oyun oynandığını ve buna karşı sonuna kadar mücadele edeceğini ifade etti. Şengül GÜNDEME BAKIŞ’a birbirinden sert açıklamalarda bulundu.

KOMPLO KURANLAR ORTAYA ÇIKACAK
AK Partili Şengül, “Benim, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sevgimi ve sadakatimi kimse sorgulayamaz. Her koşulda bağlı olduğum ve ömrümün sonuna kadar da bağlı kalacağım Cumhurbaşkanımızın aleyhinde tek kelime konuşmadım. İsmimin, böyle bir iddianın içinde geçmesi, benim asla sindiremeyeceğim bir olaydır. Elbet, bana bu komployu kuranlar ortaya çıkacak, partimiz bu kriptolardan kurtulacak. En büyük dileğim, buna vesile olmaktır. Hakkımda disiplin sürecinin başladığı belirtiliyor, bununla ilgili yorumlar yapılıyor. Bana, resmi makamlarca iletilen hiçbir bildiri yok. Bu konuyla ilgili partim tarafından da aranmadım” dedi.

BİLEREK KONGRE SÜRECİNE DENK GETİRDİLER
AK Parti İzmir İl Kongresi’ne kısa bir süre kala böyle bir olay yaşanmasının oldukça manidar olduğunu belirten Şengül, “Ben, aktif siyaseti bıraktığımı ancak her koşulda AK Parti’nin yanında, Sayın Cumhurbaşkanımızın emrinde olduğumu defalarca ifade ettim. Ancak hala bundan rahatsız olanlar var. Son çare olarak, hakkımda hiçbir gerçekliği olmayan iddialar üreterek beni karalamak istiyorlar. Bunları da, ne hikmetse kongreye sayılı günler kala yapıyorlar. Benim, İzmir’deki parti içi süreçlere müdahale ettiğim yalanını ortaya atıyorlar. Kesinlikle böyle bir şey yok. Birileri, beni saf dışı bırakıp kendilerine yol açmak istiyor. Ama onların bir hesabı varsa, Allah’ın da bir hesabı var. Allah büyük, bana tuzak kuranlar, kendi kurdukları tuzağa düşecek” diye konuştu.