Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ - 24 Haziran seçimlerinde geri sayım devam ederken, İzmir’de seçim maratonunda bir ilk yaşanacak. Seçimlerde Roman adaylar CHP’den Özcan Purçu ile AK Partili Cemal Bekle yarışacak.

ÖZCAN İLE ARAMIZDA SORUN YOK
İzmir Milletvekili Adayı Özcan Purçu ile aralarında bir problem olmadığını dile getiren AK Parti’nin Roman adayı Cemal Bekle, “İnşallah hep beraber güzel bir seçim kampanyası yürüteceğiz. 24 Haziran’da tüm Türkiye’de yüzde 50 artı birin üstünde oy alarak güzel işler başaracağız Romanlar adına da bir ilk olacak. İlk defa bir iktidar partisinden bir Roman vekil olacak.  Özcan bu konuda iyi şeyler yaptı. Emeği olan bir arkadaşımız. Yıllardır CHP’de siyaset yaptı. Ciddi bir bu anlamda çalışma yaptı. Bizler için de önemli bu. İnşallah Romanların sorunlarını çözmek için ben iktidar partisinde Özcan yerelde elimizden geleni yapacağız hep beraber. Aramızda sorun yok. Daha önce de beraber adaydık” dedi.

BİN 700 OYLUK FARK KAPANACAK
Purçu ile aralarında bin 700 oyluk bir fark olduğunu vurgulayan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Cemal Bekle, aradaki farkı kapatacağını belirterek “Aramızda bir sürtüşme olmadı. Ben bin 700 oyla kaybettim. Öyle çok da büyük bir fark yok. Allah’ın izniyle farkı kapatacağım. Güzel bir seçim kampanyası yürüteceğiz” diye konuştu.