GÜNDEME BAKIŞ- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin pandemi döneminde başlattığı ‘Turuncu Çember’ uygulaması  tüm kentte yayılırken bu kapsamında hijyen kurallarına uygun işletmeler Büyükşehir’in sosyal medya resmi hesaplarından paylaşımları devam ediyor. AK Parti İzmir Büyükşehir ve Karabağlar meclis üyesi Fırat Eroğlu Başkan Tunç Soyer’i  hijyen sertifikasyon sistemi üzerinden eleştirdi. 

“KARABAĞLAR NEDENSE YOK”
Büyükşehir’in paylaşımına göndermede bulunan Eroğlu, “Turuncu Çember İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Hijyen Sertifikasyon Sistemi” için oluşturduğu resmi iştirakı. Resmi İnstagram sayfasında yayınlanan haritada İzmir in 29 ilçesi var, Karabağlar nedense yok” dedi. 

“BURASI NERESİ DEMİŞTİNİZ”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in geçtiğimiz 23 Nisan kutlamasında Karabağlar halkını otobüs üzerinde selamladığı esnada “Burası neresi?” sorusunu hatırlatan Eroğlu, “Karabağlara geldiğinizde ‘burası neresi’ demiştiniz Tunç Soyer.  Siz bilmeseniz de hizmetten noksan da bıraksanız, haritalardan kaldırsanız da burası 500 bin kişinin yaşamaya çalıştığı Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri” diye konuştu.