GÜNDEME BAKIŞ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 550 günlük raporuna eleştiriler gelmeye devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir kent gönüllüsü "İzmir Baba" lakaplı Sancar Maruflu'nun Soyer’in projeleriyle ilgili yaptığı eleştirilerle göndermede bulundu.

TEK KİŞİLİK KOMEDİ
AK Partili Kaya, “Beyefendiliği, tarafsızlığı, İzmir'e olan sevdası ve kent belleğine hakim kültürüyle tanıdığımız, İzmir Baba olarak da bilinen Sancar Maruflu, Tunç Soyer'in 550 günlük icraatlarını şöyle değerlendirmiş; tek kişilik dramatik komedi oyunu! Durum, bundan daha güzel anlatılamazdı” dedi.

İZMİR’E UMARIM TAHRİBATINIZ ÇOK BÜYÜK OLMAZ
Kaya sözlerine şu şekilde devam etti:
“Sancar Maruflu'nun da dediği gibi, artık İzmirli uyandı. İzmirliler, hayal dünyasından mesaj getirenlere inanmıyor. Oynadığınız ve farkında olmadığınız tek kişilik komedi oyununda size başarılar. İzmir'in yıllarını heba edeceğiniz anlaşıldı, umarım tahribatınız çok büyük olmaz. Eleştiriye, farklı görüşlere tahammül edemeyen, tek başına yönettiği İzmir'in bomboş geçen 550 gününü sahnede tek başına anlatan CHP’li Tunç Soyer, ‘beni kıskanıyorlar’ demiş”