GÜNDEME BAKIŞ- İzmir'de Urla'nın İskele mahallesinde gerçekleştirilen plan değişikliği tartışması devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruşlarına "Dava açın" çağrısına  "süreç tamamlanmadı" yanıtı geldi.

İZTEMEZÜKÇÜLERE SORDUK
AK Partili Kaya, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaparak, sivil toplum kuruşlarına sert eleştirilerde bulundu. Kaya,  TMMOB, İzmir Barosu, Tabip Odası, kısaca İstemezükçüler’e sorduk. CHP'li İzmir Büyükşehir'in, Urla'daki kültürel sit alanına yaptığı, şahsa özel, milyarlık rant planına diyecek bir sözünüz yok mu? Cevap verdiler. Onama işlemi tamamlanmayan bir idari işleme dava açamayız" dedi.

TAM DA BU YÜZDEN İKİ YÜZLÜSÜNÜZ
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın hayata geçirmeyi hedeflediği Çeşme Projesi'ni hatırlatan Kaya, "Ege Turizm Merkezi-Çeşme Projesi'nde onama işlemi, idari işlem tamamlandı mı?  Hayır! Daha plan bile ilan edilmedi! Orası için günlerce toplanıp, sonra eylem yapmadınız mı!  İşte, tam da bu yüzden iki yüzlüsünüz! Konuştukça batıyorsunuz!" dedi.