Halil İbrahim GÜLER/ GÜNDEME BAKIŞ - 2014 AK Parti’den Torbalı Belediye Başkan adayı olan Mahmut Atilla Kaya, 300 oyla seçimi kaybetti ancak çalışmaktan vazgeçmedi. 2009’da yeniden belediye başkan adayı oldu ancak CHP 30 ilçenin 29’unda seçim kazandı. Kaya, daha sonra il yönetimine girdi, teşkilat başkanlığı görevine getirildi. Burada teşkilatla sıcak ilişkiler kurdu, 2014’te Binali Yıldırım’ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının kampanya sürecini yönetti.

MİTİNG GİBİ HALK GÜNLERİ
2015’te yapılan genel seçimlerinde AK Parti’den milletvekili seçilen Mahmut Atilla Kaya, farklı bir vekillik profili çiziyor. Kaya; Torbalı, Buca ve Göztepe’de tuttuğu ofislerde halk günleri düzenliyor. Kaya, sosyal medya hesabından vatandaşları ofisine davet ediyor.

YENİ OFİS GELİYOR!
AK Partili İzmir Milletvekili Kaya, “Teşkilatımızla zaten bir araya geliyoruz. İzmir’de ofis buluşmaları siyasetin dışında bir olay. Haftanın belli günleri İzmirlilerle bir araya geliyor. Hemşehrilerimizin küçük problemlerini çözmeye çalışıyoruz. Kimi bizimle tanışmak kimi ise merak edip geliyor. Her buluşmada en az 300 kişiyle görüşüyoruz. Farklı görüşten insanlar geliyor. Buca ve Göztepe’de bize gelenler özellikle yerel yönetimlerle ilgili sıkıntıları dile getiriyor. Bunu özellikle geçmişte CHP’ye oy verenler söylüyor. CHP’nin AK Parti ile ilgili yarattığı algı operasyonunu biz bu buluşmalarda yıktık, yıkıyoruz. Vatandaşlarımız bizim ne kadar samimi olduğumuzu görüyor. Yakında Karabağlar’da da bir ofis açacağız” dedi.