Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ- AK Parti İzmir Kadın kollarında kongre heyecanı yaşanıyor. Yarın (Cuma) günü Celal Atik Spor Salonu’nda  yapılacak kongreye AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam katılacak. Kongrede AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir Milletvekilleri hazır bulunacak. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da kongreye telekonferans yöntemiyle katılıp, konuşma yapacak.

BELLİ SAYIDA PARTİLİ SALONA ALINACAK
Kongrenin yapılacağı Celal Atik Spor salonu Türk ve AK Parti bayraklarıyla donatıldı. Pandemi nedeniyle salonun yerleşiminde sandalye mesafeleri ara bırakıldığı, birçok noktasına dezenfektan konulduğu belirtilirken, girişinde ise görevliler tarafından maske dağıtılacağı belirtildi.   

İL KONGRESİNE HAZIRIZ
Her gün yenilenerek büyük bir azimle çalıştıklarını ifade eden AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, ‘’Genel Merkezimizin tensipleri ile kongrede tekrar aday gösterilmem sonucu, inşallah yaptıklarımızın üstüne koyarak kentimiz ve ülkemiz için kadınlarımızla yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımıza ve tüm parti büyüklerimize çok teşekkür ediyorum. Kongremizde video konferans yoluyla da olsa Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlamanın heyecanını ve coşkusunu yaşıyoruz. 30 ilçemizde, teşkilatlarımızı çok güçlü bir şekilde oluşturduk ve şimdi tüm enerjimizle il kongremize hazırız’’ dedi.