GÜNDEME BAKIŞ - AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, seçim sonrası çok sert açıklama yaptı. AK Partili Günaydın şunları söyledi:

“Seçimin usul ve şartları yerine getirilmemiştir. Kanunlara aykırı bir yöntem denendi. 1946 seçimlerinde açık oy gizli tasnif yöntemi uygulayarak, millet iradesinin üstünde tahakküm uygulayan CHP zihniyetinin o günden bugüne hiç değişmediğini görüyoruz. Torbalı'da kendi meclis üyelerinin üzerinde baskı kurdular, tehditlerle, türlü çirkefliklerle seçim kazanmayı amaçladılar. Her şey herkesin gözleri önünde cereyan etti. Kendi meclis üyelerini kabine cep telefonları ile sokup, kullandıkları oyun fotoğrafını çekip anlık kendilerine kimlik görüntüleriyle birlikte iletmelerini istediler. Bunu Tunç Soyer, Deniz Yücel ve Erol Günaydın birlikte yaptı. Kameralar her şeyi çekti, canlı yayında herkes izledi. Bu şekilde seçim olmaz”

MAHKEMEYE GİDECEĞİZ

“Sağlıklı bir ortam olmadı, meclis üyelerinin hür iradelerine baskı koyuldu. Mahkemeye gideceğiz. Bu hukuksuzluğun hesabı mutlaka yargıda sorulacaktır. Seçimin yenileneceğine ve herkesin hür iradesiyle oy kullanacağı bir seçim ortamının oluşacağına inanıyoruz”