Halil İbrahim GÜLER/ GÜNDEME BAKIŞ- AK Parti İzmir Genlik Kolları 23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçimi için yeni bir projeyi hayata geçirdi. AK Partili gençler İzmir’de Adnan Menderes Havalimanı ve Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde İstanbullu seçmene ulaşarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım için oy istiyor.

YILDIRIM’IN VAATLERİ ANLATILIYOR
AK Partili gençler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’a destek için İzmir’de Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Adnan Menderes Havalimanı’na kamp kurdu.  Adnan Menderes Havalimanı’nda içi hatlar terminalinde “İstanbul için son çağrı” sloganını kullanan AK Partililer, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde ise “İstanbul Yolcusu Kalmasın” diyerek,  Yıldırım’ın vaatlerini olduğu broşürleri dağıtıp, destek istiyor.

‘’İSTANBUL YOLCUSU KALMASIN’’
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, “Eski hükümet sistemimizin son Başbakanı, yeni hükümet sistemimizin ilk Meclis Başkanı, sadeliğin, fedakârlığın ve vefanın ismi Binali Yıldırım'ın dün olduğu gibi bugün de yanındayız. Kendisinin ismi Türk Siyasi tarihine, 15 Temmuz’la da birlikte, başarıları ve kahramanlığı ile altın harflerle geçmiştir. Memleketimize hizmetlerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak devam edecek, başarılarına başarı katacaktır ve biz de onunla yan yana yürümekten her daim gurur duyacağız. Pazartesiden itibaren kurulan stantlarımız 22 Haziran Cumartesi gününe kadar çalışmaya devam edecek. Buradan çağrımızı yeniliyoruz; İstanbul yolcusu kalmasın!” dedi.