Çalışmalarına Bayraklı ve Kınık ilçelerinde devam eden AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Melek Eroğlu, Çamkıran Pazaryerinde vatandaşlarla buluştu. Türkiye’nin gücünü Cumhur İttifakı’nda birleştireceğini söyledi. Hep beraberce terörden uzak huzurlu günlere yürüyeceklerini işaret eden Melek Eroğlu, ilçe teşkilatıyla birlikte ev ziyaretleri de gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde Kınık ilçesine hareket eden AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Melek Eroğlu, Domates Kurutma Fabrikası’nı (Kınık Bahçıvanoğlu Tarım) gezdi. İşçilerle birlikte yemek sırasına giren Eroğlu, birlikte yemek yedi, sohbet etti.

“İZMİR’İN GÜCÜNE GÜÇ KATACAĞIZ”
İzmir’in her alanda ve her yönüyle güçlü bir şehir olduğunu ifade eden Melek Eroğlu, Tarım, tarıma dayalı sanayi, turizm, endüstri ve daha birçok konuda İzmir’in gücüne güç katacağız. Bölgesel kalkınmada Bakırçay Havzamız içinde Kınık da bu güç merkezleri arasındaki yerini alacak. Verimli ovaları, bereketli üretimi ve bunu işleyen tesislerimizi arttıracak ve kapasitelerini arttırmak içinde tüm imkânları seferber edeceğiz. Bu çalışmalarımız, bölgeye ve ilçemize kazanç olarak geri dönecek. İşsizliği önlemeyi ve gelir artışını hedeflediğimiz çalışmalarımız kısa zamanda meyvelerini verecek. Kadınlarımız, gençlerimize öncelik vereceğiz” diye konuştu.

OYLARIMIZ GÜVENLİ GELECEĞE
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Melek Eroğlu, seçim çalışmalarında sona gelindiğini ve artık sözü Türk Milleti’nin söyleyeceğini belirterek, “Kampanyamızda da dediğimiz gibi vakit İzmir vakti, vakit Türkiye vakti. Vatandaşlarımızın en doğru kararı vereceğinden ve ülkemizin bütünlüğü yönünde oy kullanacağından hiç şüphemiz yok. Şimdi söz Milletimizin” dedi.