Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren Bilal Doğan, MARVAK Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Kahraman ve üyelerle bir araya gelerek, Karabağlar’ın sorunlarının giderilmesi noktasında fikir alışverişinde bulundu. Karabağlar’ın, İzmir’in en önemli ilçelerinden biri olduğuna dikkat çeken Doğan, “İlçemize hizmet etmek amacıyla birbirinden değerli 11 arkadaşımız fedakarlık ederek bu göreve talip oldu. Hepsi birbirinden kıymetli bu arkadaşlarımıza şahsım ve partim adına çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz, hem belediye başkanlığı hem de meclis üyeliklerine rekor bir başvuru yapıldı. Bu da Karabağlar’ın ne kadar hizmete özlem duyduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Karabağlar’ın ne yazık ki birçok eksiği var. İlçemizin ihtiyaçlarının neler olduğunun bilincindeyiz. Karşımızda, vatandaşa yeterli hizmeti sunamayan, çöpleri bile toplamaktan yoksun bir belediye var.  Sokaklar çukur içinde. Kadın aktivite merkezleri yok. Gençler için spor salonları, çim saha ya da suni sahaların olmadığını görüyoruz. Ankara’daki belediyelerin birçoğu spor kulübü kurmuş durumda. Belediye takımları hem başarılı oluyor hem de ismini bu başarılarla duyuruyor. Sağlıklı bir nesil yetişiyor. En önemli sıkıntılardan biri de trafik sorunu. Bunun yanı sıra ciddi bir otopark sorunumuz da mevcut. Tüm bunların kısa süre içerisinde, acilen çözülmesi gerekiyor” dedi.

KAPSAMLI PROJELER
Hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgiler veren Bilal Doğan, şöyle konuştu: “Yeşillik caddesindeki trafiği rahatlatacak, yolları birleştirecek yonca kavşaklar, alt ve üst geçitler yapacağız. Üç vadede Karabağlar’ı projelerle donatacağız. Özlemle beklenen sosyal donatıları alanlarını ilçemize kazandıracağız. Trafik ve otopark sorununu mutlaka çözeceğiz. Kentsel dönüşümü, vatandaşla uzlaşı içerisinde gerçekleştireceğiz. İl Başkanımız Aydın Şengül ile birlikte Karabağlar’ın kentsel sorunu çözmek adına Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’u ziyaret ettik. Hiç kimseyi yerinden etmeden kentsel dönüşümü nasıl yapacağımız konusunda önemli görüşmeler yaptık. Tüm sorunları Bakanımıza aktardık ve kendisini de Karabağlar’a davet ettik. Tüm sorunları çözüleceği konusunda söz aldık. Bunlar yapılabilecek projeler. Kısa bir süre içinde vatandaşın günlük yaşamını kolaylaştıracak projelerimizi hayata geçireceğiz.”

MARDİNLİLER ‘DOĞAN’ DEDİ
MARVAK Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Kahraman ise, Bilal Doğan’ı çok yakından tanıdıklarını ve ellerinden gelen her türlü katkıyı sağlayacaklarını belirtti. Kahraman, “Biz birlikte bir aileyiz. Partimize her türlü desteği vereceğiz. Bilal Doğan’ın her zaman yanındayız” dedi.