Karabağlar'daki çalışmalarına Karabağlar Erenler Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaretle başlayan Doğan, Karabağlar'ın İzmir'in kozmopolit yapısını en iyi şekilde yansıtan ilçelerden biri olduğunu ifade etti. Ak Parti'nin bugüne kadar hiç bir zaman etnik ve diğer aidiyetler üzerinden siyaset yapmadığını ve milleti kutuplaştırmadığını aktaran Doğan, ''Bugün ülkemizin üstünde bir kez daha dış güçler tarafından oyunlar oynanmak istenmekte. Bir taraftan ekonomi tabanlı spekülasyonlar yaratılarak milletimizin ve devletimizin fakirleştirilmesi amaçlanırken, diğer taraftan da etnik ve dini farklılıklarımız kaşınarak milletimiz bölünmek ve parçalanmak istenmekte. Ancak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde milletimiz bu oyunları görerek bozmakta kararlı. Dün nasıl birlikteliğimizi bozamadılarsa, bugün de birlik ve beraberliğimiz zarar veremeyecekler'' dedi.

24 HAZİRAN'DA OYUNLARI BOZULACAK
Erenler Derneği'nin ardından Karabağlar Bitlisliler Derneği'nde vatandaşlarla buluşan Doğan burada da soruları yanıtlayarak AK Parti'nin 2023 vizyonunu anlattı. Türkiye'ninekonomik ve sosyal anlamda gelişmesine karşı güçlerin 15 Temmuz Darbesi ile başaramadıklarını ekonomik ayak oyunlarıyla başarmayı amaçladıklarına dikkat çeken Doğan, kurdaki dalgalanmaların 24 Haziran seçimlerinden sonra mutlaka engelleneceğinin altını çizdi. Ekonomideki spekülatif hareketlerle AK Parti'nin seçimlerde kaybetmesinin hedeflendiğini ifade eden Doğan, ''24 Haziran seçimlerinde yeniden güçlü bir AK Parti'yi karşılarında gören dış güçler bu tür kumpaslarla ülkemizi ve AK Parti'yi yıpratamayacaklarını bir kez daha görecekler. Oynadıkları oyunların sonuç vermediğini gördüklerinde ise milletimizi manipüle etmeye çalışmaktan vazgeçecekler. Çünkü bu verdikleri bir savaşın bir sınu yok ve asla bizi yenemezler'' diye konuştu.

MİLLETİMİZ DOĞRU KARARI VERECEK
En son olarak Karabağlar Bayburtlular Derneği'nde konuşan Doğan, Türkiye'nin büyüme rakamlarına dikkat çekti. Türkiye'nin 2018 ilk çeyreğinde 7.4'lük büyüme oranlarıyla dünyada ve Türkiye tarihinde bir rekora daha imza attığına vurgu yapan Doğan şunları söyledi: ''7,4'lük büyüme rakamlarına rağmen yurtdışı değerlendirme kurulları Türkiye'nin puanını azaltıyorlar. Üstelik yanı başımızdaki iflas etmiş Yunanistan'ın da puanını yükseltiyorlar. Bu kabul edilebilir bir durum değildir. Tamamen yanlı ve yönlendirmeli bir kararla karşı karşıyayız. Ancak unutmasınlar ki, bu kararlar bizi yapacağımız yatırımlardan vazgeçiremeyecek. Hem 3'üncü Havalarını hem de Kanal İstanbul'u en kısa zamanda tamamlayarak milletimizin hizmetine sunacağız. Türkiye olarak dünyadaki tüm mazumların ve İslam aleminin savunucusu olmaya devam edeceğiz. Doğrunun ve hakkın yanından ayrılmayacak, Filistin'deki kardeşlerimizi yalnız bırakmayacağız. Hepsi biliyor ki; güçlü Türkiye güçlü Filistin, güçlü İslam alemi, güçlü mazlumlar alemi demektir. Bundan dolayı AK Parti'nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran seçimlerinden daha güçlü çıkması şarttır. Milletimiz de bunun bilinciyle sandıklara gidecek ve dünyadaki tüm mazlumlara sahip çıkacaktır.