AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, seçim çalışmalarını Kavacık ve Hatay ziyaretleri ile sürdürdü. İlk olarak Karabağlar’ın Kavacık mahallesine ziyaret eden Bilal Doğan, vatandaşların telefon ve internet erişiminde yaşadığı soruna çözüm üretti. Kavacık’a daha önceki ziyaretinde erişim sorununa çözüm bulacağı konusunda vatandaşlara söz verdiğini belirten Doğan, bu sözü yerine getirmek için harekete geçtiklerini söyledi.  Köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen Bilal Doğan, “Geçen hafta köye ziyarete geldiğimizde vatandaşlarımız burada telefon ve internet erişiminin olmadığını söyledi. Buraya geldiğimizde aynı sıkıntıyı biz de yaşadık. Yüksek yerlerde telefonda erişim sağlanırken yer değiştirildiğinde erişimin kesildiğini gördük. Bu sorunla ilgileneceğimizi belirtmiştik. Bu sözün havada kalmaması gerekiyordu. Biz de konuyu Turkcell yetkililerini aktardık. Onlarda bu isteklerimizi kırmadılar, Kavacık’a gelerek teknik çalışma yaptılar. Baz istasyonu için en uygun yeri tespit edecekler.  Erişim sorunun giderilerek köydeki vatandaşlara, esnafa, öğrencilere ve buraya gelen ziyaretçilere faydası olması için bizim de çorbada tuzumuz olsun dedik” şeklinde konuştu. Kavacık’da yaşanan erişim sorununu çözmek için gerekli çalışmaları başlattıklarının bilgisini veren Turkcell Karabağlar yetkilisi ise, baz istasyonunun kurulması için yer tespit çalışması yaptıklarını söyledi.

KAVACIK İÇİN PROJELERİMİZ VAR
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu dile getiren Bilal Doğan, partisinden aday gösterilmesi ve Karabağlar Belediye Başkanı olması halinde hem Karabağlar merkezinde hem de köy ve mahallelerde çeşitli projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Karabağlar’da ‘Köylü Pazar Yeri’ kurmak istediklerini dikkat çeken Doğan, “Yaz aylarında burada üretilen meyve sebzenin, peynirin, sütün, pekmezin Karabağlar’da vatandaşlarımız tarafından tüketilmesi gerekiyor. Karabağlarda kapalı bir köylü Pazar yeri açmak ve orada Kavacık’da üretilen ürünlerin satılmasını sağlamak istiyoruz.

VATANDAŞLARIN İSTEKLERİNE ÇOK AMAÇLI ÇÖZÜM
Aday gösterilerek Karabağlar Belediye Başkanı seçilmesi halinde her zaman vatandaşları dinlemeye devam edeceklerini vurgulayan Bilal Doğan, “Köylerimizde ve mahallemizde neler yapılması gerekiyorsa vatandaşlarımızı dinleyerek yapacağız” dedi. Kavacık’a düğün salonu gerektiğini belirten köylülerin isteğini dinleyen Doğan, “Bu isteğinizi çok amaçlı bir yer olarak yapabiliriz. En alt bölümünü otopark haline getirilerek otopark sorunu ortadan kaldırılır. Orta katı düğün salonu yapılabilir ve en üst katta ise çocuklarımız için etüt merkezi, eğitim merkezi veya konferans solonu olarak değerlendirebiliriz. Biz bunları sizleri dinleyerek yapabiliriz. Bu faaliyetlerin yapılabilmesi için uygun alan var. Sizlerde bu hizmetleri çok hak ediyorsunuz” diye konuştu.

İZMİR’DE AK PARTİ ZAMANI
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, Kavacık ziyaretinin ardından Hatay semtinde bir cafede vatandaşlarla bir araya geldi. Karabağlar’ın, İzmir’in tarihi ilçelerinden biri olmasına rağmen hak ettiği değeri göremediğini belirten Bilal Doğan, ilçede iki dönemdir sadece çöp toplama işleminin yapıldığını söyledi. Karabağlar’da sinema, spor alanları gibi sosyal ve kültürel tesislerin olmadığını vurgulayan Doğan, aynı zamanda alt yapı, yol ve otopark sıkıntısının İzmir genelinde olduğu gibi Karabağlar’da da yaşandığını ifade etti. 31 Mart 2019 seçimlerinde hem İzmir’i hem de aday gösterilirse Karabağlar’da iktidara geleceklerini dikkat çeken Doğan, “31 Mart 2019 seçimlerinde İzmir’i ve Karabağ’ı AK Parti belediyeciliğiyle tanıştıracağız. CHP ‘biz hizmet etsek de etmesek de kazanırız’ diye düşünüyorsa yanılıyor. İzmir’de AK Parti iktidar olacak. Eğer aday gösterilip seçilirsek, Karabağlarda gençlik merkezi oluşturacağız. Her semtte olmasa da spor salonları yapacağız, kadınlarımız için kadın aktivite merkezi yapacağız. Bunları hayata geçirmek için çok fazla paraya ihtiyaç yok. Sadece bunları yapma isteği olacak” dedi.