Cumhur İttifakı Karabağlar Belediye Başkan adayı AK Partili Bilal Doğan, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın'la birlikte Eskiizmir ve Bozyaka'da esnaf ziyaretinde bulundu. İlçenin 58 mahallesi arasında hizmet dengesizliği olduğunu söyleyen Doğan, birçok mahallede çocuk parkı bile bulunmadığını ileri sürdü. Doğan, "Çocuklarımız da Karabağlar'ın kendisi gibi mahrumiyete mahkum edilmiş durumda. Ne bir parkları ne de boş vakitlerini geçirebilecekleri tesisleri var. Anneler çocuklarını yüzme öğrenmeleri için başka ilçelere gönderiyor. Birçok çocuğumuz daha ayaklarını suya sokmamış durumda. Annelerimiz bizi yolda çevirip dert yanıyor. Biz de onlara her defasında söz veriyoruz, devlete ait ne kadar boş alan var ve planlama dahilinde ise oralara çocuklarımız için parklar yapacağımızı söylüyoruz. Tesisler kuracağımızın sözlerini veriyoruz. Karabağlar'ın şu anki durumundan ne çocuklar ne de yetişkinler memnun ama hep birlikte 1 Nisan sabahına mutlu uyanıp, bütün halkımızın isteklerini yerine getirmeye başlayacağız" dedi.

Cumhur İttifakı Karabağlar Belediye Başkan adayı AK Partili Bilal Doğan, 500 bin nüfuslu Karabağlar'a 10 yüzme havuzu, 20 spor salonu yapılacağını belirterek, "Karabağlar'dan dünya çapında sporcular, şampiyonlar çıkarırız. Biz de yerel yönetimi aldığımız takdirde tesislerin kalitesinin her geçen gün yükselmesi için elimizden çabayı göstereceğiz. Spor alanında başarılı gençlerimize burslar verip teşvik edeceğiz" diye konuştu. İlçede sinema ve tiyatro salonu olmadığını, geleceksizliğe ve boşluğa itildiğini iddia eden Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Dünya değişiyor, gençlerimizin ve çocuklarımızın da ihtiyaçları buna paralel olarak değişiyor. Ancak bu değişime ve dönüşüme ayak uyduramayan bir yerel yönetimle karşı karşıyayız. Bugünü planlamayan ve çocuklarını mağdur eden bir yerel yönetimin 40- 50 yıl sonrasını planladığını söylemesi gerçekten trajikomik ama biz bu kısır döngüden Karabağlarlı kardeşlerimizi kurtaracağımızın sözünü veriyoruz."