AK Parti İzmir 1’inci bölge milletvekili adayı Bilal Doğan, Ramazan Bayramı’nın son gününü de yoğun ziyaretlerle geçirdi. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarını gezen Doğan, Sivas dernekleri ile bayramlaşma ziyaretinde, Cumhur İttifakı’nda bulunan MHP’nin 1’inci bölge milletvekili adayları Salim Arduçlu ve Ali Peynirci ve BBP’nin AK Parti sıralarından aday gösterilen milletvekili adayı Ahmet Gürhan ile bir araya geldi.

AK Parti milletvekili adayı Doğan, Cumhur İttifakı’na neden gerek duyduklarını şu sözlerle açıkladı: “15 Temmuz hain FETÖ darbesinin Sayın Binali Yıldırım ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından boşa çıkarıldı. Ardından vatanını ve milletini seven liderler, Vumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici, şer odaklarına karşı Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü için birlikte hareket ettiler”

“İTTİFAK EMPERYALİSTLERİN OYUNLARINI BOZDU”
Seçim döneminin başlamasının ardından ise emperyalistlerin, dış ve iç mihrakların bu kez dünyanın en hızlı büyüyen ülkesi olan, ihracatı rekorlar kıran Türkiye'yi, büyüme rakamlarının açıklandığı günde kredi notunu düşürerek ekonomik olarak zor durumda bırakma çabalarının Erdoğan tarafından fark edildiğini açıklayan Doğan ''Bu birbirimize sadece kenetlenmemizi sağladı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, MHP ve BBP’nin de içinde bulunduğu bir ittifakı Cumhur İttifakı’nı ortaya çıkardı. Bu ittifak onların oyunlarını bozdu ve 24 Haziran’dan sonra tamamen bozacak inşallah” dedi.

“ORTADOĞU İÇİN SEÇİMLERDEN GÜÇLÜ ÇIKMALIYIZ”
Emperyalistlerin bu kadar saldırgan olduğu dönemde birlikte hareket etmenin ne kadar önemli olduğunu 15 Temmuz ve sonrasında gördüklerini aktaran Doğan, “Bu süreçten 24 Haziran’da güçlü çıkmamız gerekiyor, Filistinli Müslümanlar, yerinden edilmiş Suriyeliler ve Ortadoğu için güçlü çıkmamız gerekiyor. Bu coğrafyada umut olan Türkiye’nin güçlü ve ayakta durması için 24 Haziran’daki seçimlerde oylarınıza ihtiyacımız var. MHP, BBP ve Ak Parti bu yüzden tek yumruk olarak seçimlere gidiyor” diye konuştu.

Doğan, tüm saldırılara karşı dik bir duruş sergileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki Türkiye’nin, seçimlerden güçlü çıktığı takdirde daha güçlü Filistin, daha güçlü Balkanlar, daha güçlü Ortadoğu anlamına geleceğini söyledi.

MİTİNGE ÇAĞRI
Başbakan Binali Yıldırım’ın da İzmir 1’in Bölge Milletvekili Adayı olduğunu hatırlatan Doğan, “Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım da İzmir 1’inci bölge milletvekili adayı biliyorsunuz. Pazartesi gününden itibaren kentimizin çeşitli bölgelerinde seçim çalışmaları yürütecek. Sayın Yıldırım, 18 Haziran Pazartesi günü saat 20.00’da Bayraklı Sevgi Yolu’nda, 19 Haziran Salı günü ise saat 20.00’da ise Karabağlar’da bulunan Eski İzmir Pazaryeri’nde sizlerle buluşacak” ifadesini kullandı. Doğan, mitinge tüm vatandaşların davetli olduğunu ve büyük bir kalabalığın orada bulunacağını söyledi.