GÜNDEME BAKIŞ- AK Parti AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan  İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Medya ve Tanıtım Başkanı olarak atandı. AK Partili Dağ, Ankara’da düzenlenen törenle görevi Mahir Ünal’dan teslim aldı.

BİZE DÜŞEN GÖREV ÇITAYI ÜST SEVİYELERE TAŞIMAK
Devir teslim töreninde konuşan AK Partili Dağ, “Yüzde 70 üzerinde değişim yaşanan il ve ilçe teşkilatımızla bizi 2023 seçimlerine götürecek. 2023 hem partimiz için hem ülkemiz için çok önemli bir dönemdir. Bundan 10 yıl önce 2023 yılı bir hedef göstermiştik. Hedefleri kendimize bir ilke olarak ortaya koyduk. Bunun için çok ciddi bir çalışma içerisinde oldu. Bu çalışmaları çok ciddi bir noktaya getirdik. Bu çalışmaları daha da ileriye götüreceğiz. Tanıtım ve medya kurulduğu günden bu yana parti kurumsal kimliğinden bir yana kendi kimliğini oluşturmuş muhafaza etmiş, partimizi dışa dönük icraatlarını tanıtmaya yönelik çok hizmet etmiş bir birimiz. Eğer AK Parti 19 yılını iktidarda geçirmişse tanıtım medya burada önemli bir role sahip. ARGE birimi işin mutfak tarafıydı. Şimdi ise işin dışarıya dönük tarafı. Bugüne kadar geçmiş seçimlere bakıldığında çok önemli işler yaptığını hepimiz görürüz. İş yaparsanız bunu tanıtamazsanız, belki de bu yaptığınız işlerin çok fazla duyulmaması sebebiyle siyasal getirisi söz konusu olmaz. Bize düşen bu çıtayı daha yüksek yere taşımaktır. Bu güne kadar görev yapan ve görevi teslim eden Mahir Ünal’a teşekkür ediyorum. Bize de düşen bu çıtayı bir üst seviye yükselmektir. Güle güle alıyoruz, güle güle bu görevi başka bir başkanımıza teslim etmek nasip olur” dedi.

İLK ZİYARET BERGAMA VE KINIK’TAN
AK Partili Dağ ilk ziyaret İzmir teşkilatından geldi. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu,  Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer’in yanı sıra Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, Kınık İlçe Başkanı Sami Mollaahmet, Bergama Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özenli, Kınık Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kaya, Bergama ve Kınık teşkilatı Dağ’a “Hayırlı olsun” dedi.