GÜNDEME BAKIŞ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün yaptığı açıklamada "KHK'lıların tamamını görevlerine iade edeceğiz." dedi. Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamasına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan tepki geldi. Dağ, "Önceleri lafı geveleyip 'Aklanan 'KHK'lılar' diyorlardı. Sonunda baklayı ağzından çıkarmış, 'tamamı' demiş. Kendisini göreve getiren FETÖ'ye sadakatini ifa etmeye devam ediyor. Keşke ona buna değil, biraz da olsa vatanına ve milletine sadık olsaydın." paylaşımında bulundu.

ÖZKAN'DAN JET YANIT 
Dağ'ın bu sözlerine Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'dan yanıt geldi. Özkan, Dağ'ın paylaşımını alıntılayarak, "Hayırdır Hamzacım, borçluların peşine düşmüşsün. Yoksa sen de yeni bir varlık şirketi mi kurdun? Yakında tebligatlar da göndermeye başlarsın garibanlara sen" dedi.

DAĞ'DAN YANIT 
Özkan'ın tweetini alıntılayan Dağ ise, "Tuncay Beyciğim; Milletimiz tecrübeyle sabit bir şekilde bilir ki biz her türlü şartta milletimizin yanındayız. Şirket konusuna gelince; o işten CHP'li belediyelere ihale için baskı yapıp menfaat peşinde koşanlar anlar. Sen de bilirsin ki bizim o taraklarda bezimiz yoktur" dedi.