AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 24 Haziran seçimlerinin hemen ertesinde çalışmalara hız kesmeden başladı. 24 Haziran’da kendisi ile birlikte yoğun bir çalışma dönemi geçiren teşkilatları ziyaret eden Bölünmez Çankırı, teşkilatlara seçim bittiği gün başlar çağrısında bulunarak, teşkilatların 25 Haziran’dan itibaren 2019 yerel seçimleri için çalışması gerektiğini ifade etti.
Bir günde Güzelbahçe, Narlıdere, Balçova, Gaziemir, Selçuk ve Torbalı teşkilatlarına teşekkür ziyaretinden bulunan Bölünmez Çankırı, teşkilatlara hazır bulunmalarını tavsiye etti. Teşkilatlara yapılan teşekkür ziyaretinde Bölünmez Çankırı’ya AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve Cemal Bekle de eşlik etti.
AK PARTİLİ BELEDİYE SAYISINI ARTTIMALIYIZ
İlçe teşkilatlarında yaptığı konuşmada seçimlerin bittiği gün başladığını ifade eden Çankırı, “Bundan sonra 2019 yerel seçimleri için çalışacağız. Bütün ilçelerde sandık taraması yapacağız. Nerede iyi oy almışız, nerede kötü oy almışız; hepsini tespit edip, AK Parti teşkilatlarına yakışır şekilde planlı ve programlı olarak yerel seçimlere hazırlanmalıyız. Genel seçimlerde yakaladığımız başarıyı özellikle İzmir’de yerel seçimlere de yansıtmalıyız. AK Parti belediyeciliğinin olduğu ilçeleri, AK Parti belediyeciliğinin olmadığı ilçelerde yaşayanlara iyi anlatmalıyız. 2019’da hedefimiz İzmir’de AK Parti’li belediye sayısını daha da çoğaltmaktır. Hatta büyükşehir belediyesini de alarak büyükşehirde de Ak Parti belediyeciliğinin farkını hissettirmeliyiz. İlçelerde ve mahallelerde yapacağımız toplantılar ve çalışmalar ile 2019 yerel seçimlerinde alacağımız iyi sonuçlarla AK Parti belediyeciliğini ve hizmeti İzmir’de daha çok bölgeye ve ilçeye yayacağız” dedi.

BÜYÜKŞEHİR ‘AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ’ İLE TANIŞACAK
Torbalı Belediyesi’nin Torbalı Mahallesi’nde yenilenen ve eski muhtarlardan merhum Necati Memiş’in adının verildiği parkın resmi açılış törenine de diğer vekililer ile birlikte katılan Çankırı’yı burada çoşkulu bir kalabalık karşıladı. AK Parti’li Torbalı Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalardan övgü ile bahseden ve bütün İzmirli hemşerilerinin Torbalı’daki hemşerileri gibi AK Parti belediyeciliğinin farkını yaşaması gerektiğini belirten Çankırı, “AK Parti’li olan Torbalı Belediyesi’nin hizmetlerini görüyor ve yaşıyorsunuz. İnşallah 2019 yerel seçimlerinde İzmir’de diğer belediyeleri ve Büyükşehir’i de AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız. Bunun için şimdiden var gücümüzle çalışmaya başladık. AK Parti teşkilatları her zaman yarın seçim olacakmış gibi çalışan ve hazır olan teşkilatlardır. Bu da AK Parti teşkilatlarının başarısında kendisini çok net bir şekilde gösteriyor. Şu anda Torbalı Belediyesi yaptığı çalışmalar ile AK Parti’li olmayan diğer ilçe belediyelerine örnek oluyor. Büyükşehir’den aldığı payın düşük olmasına rağmen bu kadar hizmet yapan Torbalı Belediyesi’nin bir de Büyükşehir’in AK Parti’de olduğunda yapacaklarını hayal bile edemezsiniz. Büyükşehir’in AK Parti’de olacağı bir İzmir’de Torbalı’da yapılan yatırımlar en az 2-3 katına çıkacaktır. Torbalı’ya daha fazla yatırım gelebilmesi için 25 Haziran’dan itibaren var gücümüzle çalışmalıyız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından merhum Necati Memiş’in adının verildiği parkın resmi açılışı Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Mahmut Atilla Kaya ve Cemal Bekle’nin birlikte kestiği kurdele ile yapıldı.