AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın yerel seçim çalışmaları kapsamındaki ikinci durağı Konak oldu. Konak’ta vatandaş ve esnafları ziyaret eden Bölünmez Çankırı’ya AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Karabağlar Eski Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç da eşlik etti.

KONAK HİZMETE DOYACAK
Konak’ın Basmane semtinde ve Gaziler Caddesi’nde esnafları tek tek ziyaret eden Bölünmez Çankırı, esnaflara AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu’nu tanıttı. Bölünmez Çankırı, 31 Mart’ta göreve gelmesi halinde Melek Eroğlu’nun Konak’ın Mimarı olacağını ifade ederek, “Konak sadece Kordon, Alsancak, Karataş ve Güzelyalı’dan ibaret değil. Konak’ın iç taraflarında kalan semtlerinde hizmet götürülmemiş çok sayıda semt var. Esentepe, Gültepe, Toros, Kadifekale, Tepecik gibi semtlerde yaşayan vatandaşlarımız ne belediye başkanını görüyorlar ne de hizmet görüyorlar. Gönül Belediyeciliği ile 31 Mart’ta tanışacak olan vatandaşlarımız Konak’ta hizmete doyacak. Konak’ta ayrımcılık sona erecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Zeybekci Bakanımız ve Konak Belediye Başkanı Adayımız Melek Eroğlu Konak’ın yeniden inşasında Konak’ın mimarı olacaklar” dedi.

BELEDİYENİN İŞİNİ HALK YAPIYOR
Tepecik Semtinde vatandaşların sokaktaki çöpleri toplayıp sokağı süpürdüğüne şahit olduğunu ifade eden Bölünmez Çankırı, “Bir gün Karabağlar’da çamur içinde sokaklarda gezerken ertesi gün gezdiğiniz Konak’ta vatandaşların kendi çöpünü toplayıp, sokağını yıkadığına şahit oluyorsunuz. Her gün sokakta dolaşırken belediyelerin yapması gereken en basit hizmetlerin dahi yapılamadığına şahit oluyoruz. Gördüğümüz manzaralar her gün daha da vahimleşiyor. İnsanların kendi kapısının önünü süpürmesi elbette doğaldır ama yerden çöpleri toplayıp bütün sokağı yıkamaya kalktığı zaman burada bir sorun vardır. Vatandaşlarımıza belediyelerin yapması gereken hizmetleri yaptırmamalıyız. İnşallah 31 Mart’ta Gönül Belediyeciliği ile bütün bu görüntülere son vereceğiz. Konak’ın sokaklarında hizmet belediyeciliği farkını tüm halkımıza hissettireceğiz”

İZMİR’DE ‘AK’ SAYFA AÇACAĞIZ
Çalışmayan belediye başkanına oy verilmemesi gerektiğinin altını çizen Bölünmez Çankırı, “Sizleri oy deposu olarak görenlere taviz vermeyin. Belediyenin ve belediye başkanının çalışmalarına ve hizmetlerine bakın ve ona göre karar verin. Çalışmayana oy vermeyin. Kendi geleceğiniz ve çocuklarınızın geleceği için iyi düşünün. 31 Mart’ta sandık önünüze geldiğinde idelojinizi bir kenara bırakın. Ne kadar hizmet aldığınıza bakın. Semtinize ve ilçenize gelen hizmete bakın oyunuzu öyle verin. Gelmeyen hizmete, yapılmayan vaatlere itirazınız varsa AK belediyeciliği gönül rahatlığıyla seçin. Çünkü diğerleri sizlere yıllardır bir şeyleri vaat etmekten öteye gidemedi. Ancak bizler 16 yılda Cumhurbaşkanımızın iradesi ve sizlerin desteği ile Türkiye’yi nereden nereye getirdik. İnşallah 31 Mart’ta da ‘Durmak Yok Yola Devam’ diyeceğiz. İzmir’de de AK bir sayfa açacağız” ifadelerini kullandı.

Programının son bölümünde Konak Güney Mahallesinde AK Parti’ye katılan yeni üyelerin rozet takma törenine katılan Bölünmez Çankırı, Roman gençlere parti rozetini taktı. Roman Mahallelerinde yaşayan genç işsizlerin çok fazla olduğunu belirten Bölünmez Çankırı, hükümet olarak Romanların kadın, genç ya da erkek fark etmeksizin istihdamına çok fazla önem verdiklerini söyledi.