AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 24 Haziran seçimlerinin ardından yaptığı teşekkür ziyaretleri ile 31 Mart yerel seçimlerinin çalışmasına başlamıştı. 2018 Ekim ayında İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin açıklanması ile birlikte İzmir’de çalışmalarına hız veren Bölünmez Çankırı, TBMM çalışmaları ile birlikte yerel seçim çalışmalarını da birlikte sürdürdü.

30 İLÇENİN 26'SINDA EV ZİYARETİ
Bölünmez Çankırı, 31 Mart yerel seçim çalışmalarının son iki aylık periyodunda sıkılmadık el, girmedik gönül, çalmadık kapı bırakmadı. Yoğun geçen programlarının ardından akşamları da ev ziyaretlerini ihmal etmeyen Bölünmez Çankırı; İzmir'in 30 ilçesinin 26'sında ev ziyaretleri gerçekleştirdi. En fazla Karabağlar, Buca, Gaziemir ve Konak’ta ev ziyaretleri yapan Bölünmez Çankırı bu süreçte çok sayıda evin misafiri oldu.

5 BİN ESNAF 12 BİN KM YOL
Yoğunlaşan yerel seçim çalışmalarının son iki ayında yaklaşık 5 bin esnaf, 70 taksi durağı, 146 kıraathane, 265 hasta ziyareti, 137 taziye ziyareti ve 10 bin km yol kat eden Bölünmez Çankırı, akşamları da evlere konuk oldu. Günde en az 5 haneye misafir olan Bölünmez Çankırı, çoğunluğunu Doğu ve Güneydoğulu vatandaşların oluşturduğu kalabalık ailelere misafir olarak, günde ortalama 150 kişiye de program sonrası ulaşmayı başardı. Yerel seçim sürecinin tamamında ise toplam ev ziyaretlerinde ulaşılan kişi sayısı 15 binin üzerinde oldu.

KADINLARLA EL ELE KOL KOLA OLACAĞIZ
Bölünmez Çankırı, çoğunluğunu kadınların oluşturduğu ev toplantılarında İzmirli kadınlarla el ele kol kola olacaklarının mesajını verdi. Bölünmez Çankırı, “24 Haziran seçimlerinden sonra 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında gittiğimiz yerlerde kadın üreticiler ile bir araya gelmeye çalışıyorum. Tespit ettiğimiz yerlerde kadın üretici kooperatiflerini hayata geçirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kadın istihdamını artırmak adına gereken her türlü gayret ve çabayı gösteriyoruz. Biz kadınlar olarak toplumsal hayatın her alanında dayanışma içinde olmalıyız” diye konuştu.

KADINLARA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR
Kadınlarla ilgili projelerini hayata geçirirken, belediye desteğinin önemine değinen Bölünmez Çankırı, “AK Partili belediyelerin olduğu yerlerde kadınlarımızla ilgili kararları daha hızlı alabiliyoruz. Kadınlara, kadını ve eğitimi önceleyen tüm projelere her türlü desteği sağlayacağız. İnşallah bunları da AK Partili belediyeler ile yapacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da üstüne basa basa her mitinginde söylediği gibi AK kadınlarımıza çok iş düşüyor. 31 Mart seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Kalan günlerimizi iyi değerlendirelim. Akraba, eş-dost ile konuşun. 31 Mart’ta İzmir’i AK belediyecilik ile tanıştıralım. 31 Mart seçimlerinde bir diğer önemli konu da sandıklara sahip çıkmaktır. 31 Mart’ta sandıklarda görev yapacak olan hanım kardeşlerimiz sandıklara sahip çıkmalıdır. Çünkü sandıklar bizim namusumuzdur. Çoluk çocuğumuzun geleceğidir” ifadelerini kullandı.