Bornova Ziraat Odası ve Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden Bölünmez Çankırı ve Gençtürk’e MHP Ekonomik ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, AK Parti Bornova İlçe Başkanı Cevdet Çayır, MHP Bornova İlçe Başkanı İbrahim Yayla ve her iki teşkilatın mensupları da eşlik etti. Bornova Ziraat Odası’ndaki görüşmede Belediye Başkan Adayı Reşat Gençtürk fiziki olarak daha iyi bir yerde hizmet edilebilmesi için göreve gelmesi halinde yeni yer sözünü Bornova Ziraat Odası Başkanı Cengiz Derici’ye iletti. Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyaretinde ise Oda Başkanı Mustafa Akkaya, Başkan Adayı Reşat Gençtürk’ü kendi içlerinden biri olduğu içinde destekleyecekleri sözünü verdi. 

VATANDAŞLAR HİZMETTEN ŞİKAYETÇİ
Oda ziyaretlerinin ardından esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Bölünmez Çankırı ve Gençtürk, Bornova’da çözüm bekleyen sorunların çözüme kavuşturulması için AK Belediyeciliğin iş başına gelmesi gerektiğini ifade etti. Gittiği her ilçede vatandaşların belediyecilik şikayetleri ile baş başa kaldığını belirten Bölünmez Çankırı, “Bornova’da da vatandaşlarımız belediyecilik hizmetlerini yeterince alamadıklarını düşünüyorlar. Bornova’da ve İzmir’de yaşayan vatandaşlarımız bunu hak etmiyor. İzmir’in en güzel ilçelerinden olan üniversiteleri olan bir ilçede belediyecilik hizmetlerinin geride kalmış olması ilçenin büyümesini ve gelişmesini de yavaşlatıyor” dedi. 

BORNOVA’DA BİRİKMİŞ SORUNLAR VAR
AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Reşat Gençtürk’te Bornova’da 45 mahalle olduğunu ve bu mahallelerde farklı etnik kökenlerden vatandaşların yaşadığına dikkat çekerek, “Aslında Bornova, Türkiye’nin bir örneği. Bornova’da tabii ki çok birikmiş sorunlar var. Sokakta vatandaşlar proje sormuyor, genellikle şikâyet ediyorlar. Yolların çukur olduğunu, çöplerin düzenli toplanmadığını söylüyorlar. İnşallah biz göreve gelmemiz halinde belediye hizmetlerinden kaynaklı şikayetleri en aza indireceğiz. Bize iletilen şikayetlere ivedilikle geri dönüş sağlayıp, sorunları yerinde çözeceğiz” dedi.

YAŞLILARLA BOCCE ANTRENMANI
Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Bornova Nevvar Salih İşgören Huzurevi’ndeki yaşlıları ziyaret eden Bölünmez Çankırı ve Gençtürk, yaşlılar ile yakından ilgilenerek onlara tek tek karanfil dağıttı. Huzurevi’nde bulunan Bocce takımı ile yakından ilgilenen Bölünmez Çankırı, Nevvar Salih İşgören Huzurevi Bocce Takımı ile birlikte antrenman yaptı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı maçta Bölünmez Çankırı, Bocce takımında oynayan oyuncuların fiziki olarak çok iyi durumda olduğunu belirtti. Yaşlılık döneminde aktivitelerin daha çok artması gerektiğine vurgu yapan Bölünmez Çankırı, Bocce takımına turnuvalarda başarı dileklerini iletti. 

GERİATRİ MERKEZİ YAPACAĞIZ
AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Reşat Gençtürk ise yaşlılık döneminde sağlık ve sosyalleşme sorunları yaşayan vatandaşlarımız için gerek koruyucu gerek ise tedavi edici yöntemleri kullanarak uzman hekim ve personeller tarafından desteklenen merkezleri açacaklarını dile getirerek, “Bu merkezler evinde hastası ya da yaşlı bulunan ailelere de hizmet verecek. Vatandaşlarımızın acil bir işi çıktığında ya da tatile gitmek istediğinde evinde bakıma ihtiyacı olan yakınlarına belediye olarak oluşturduğumuz merkezlerde biz bakacağız. Evinden alacak ve belirlenen gün sonrasında yine evine bırakacağız. Bunun dışında ihtiyaç sahibi ve bakıma muhtaç vatandaşlarımıza da hizmet vereceğiz. Amacımız bu vatandaşlarımıza sahip çıkmak ve onlara kaliteli, konforlu ve huzurlu bir ortam sağlamak” ifadelerini kullandı.