Halil İbrahim GÜLER/ GÜNDEME BAKIŞ - AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve AK Partili 7 ilçe Belediye başkanı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’yu ziyaret etti. Toplantıda ilçe belediye başkanları yaşadıkları sorunları  ve Büyükşehir’in ilçelere yaptığı yatırımlar ele alındı. 

KİRAZ YOK!
Zirvede, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruel, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Ali Kökoğuz, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sırrı Aydoğan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, İmardan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Suphi Şahin yer aldı . Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, rahatsızlığı nedeniyle toplantıya katılamadığı bildirildi. Başkan Kocaoğlu, misafirlerini makam odasının girişinde karşıladı. AK Partililer Büyükşehir’e birlikte geldi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ



KOCAOĞLU: VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU
Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ilçelerdeki sorunları ele aldıklarını belirtti. Kocaoğlu, “Diğer belediye başkanlarımızla beraber belediyenin sorunları ve Büyükşehir’in yapacakları konusunda il başkanımızla beraber bir ön çalışma yaptık. Son derece verimli geçti. Sorunları halledeceğiz. Yatırımlardan sonra patlak boruları, asfaltların parkelerin toplanması ana konu. Ufak tefek konuları halletmek üzere mutabık kaldık. İyi bir çalışma oldu. Kentlerimize ve İzmir’imize hayırlı olsun” dedi.

ŞENGÜL: ULAŞTIRMA BAKANI İLE RANDEVUMUMUZ VAR
2019 Mart ayında yapılacak seçimlere kadar İzmir Büyükşehir ile ilgili bütün sorunlarını çözüleceğini umut ettiklerini belirten AK Partili Şengül, “Görüşme uzun süredir gündemdeydi. Bugün bir araya gelebildik. İzmir ile ilgili çok ılımlı, İzmir adına başlattığımız merkezi hükümet ve yerelde çözüm ile ilgili olumlu hava var. Yedi ilçe belediye başkanımızın aktardığı sorunlar vardı. Onları tek tek istişare ettik. Büyük çoğunluğu olumlu sonuçlandı. Kendileri de takipçisi oldu. Ankara’daki dosyalarla ilgili çalışmalarımız sürüyor. İnşallah seçime kadar büyükşehir belediyesinde bir sorun bırakmayacağız. Yarın da Ulaştırma Bakanı ile saat 16.30’da bir randevu aldık”  diye konuştu.