GÜNDEME BAKIŞ - Güzelbahçe Yelki’de yapılmak istenen go- kart pisti’ projesine Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce başta olmak üzere CHP’liler tarafından itiraz edilirken, AK Parti kanadından da karşıt açıklamalar gelmeye devam ediyor. AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Ali Eşref Demir konuyla ilgili açıklamaya yaparak, projenin hayata geçmesi gerektiğini söyledi.

“SOSYAL BİR PROJE”

Pistin sosyal bir proje olduğunu ifade eden AK Partili Demir, “CHP popülist siyaset yapmaya bir türlü doymuyor. İlçemizde özel bir girişim tarafından hayata geçirilecek ‘Go Kart Pisti’ yani bir sosyal proje için, asılsız, mesnetsiz açıklamalarla halkı galeyana getiriyor. Hadi muhalefet etme görevlerini yerine getiriyorlar diyelim. Onun için de adam akıllı araştırma, kanunları bilmek, süreci takip etmek ve sağlam dayanaklar gerekli. Dedikoduyla, duyumla, saldırıyla halkı yanıltarak iş görmek olmaz” dedi.  

“DOĞAYI KORUMAK HERKESİN GÖREVİ”

Doğayı korumanın herkesin görevi olduğunu kaydeden Demir, “Yelki’deki pisti yapacak olanın AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun olduğunu söylüyorlar ki yalan. Daha da ileri gidip Milletvekilimiz Alpay Özalan’ın bu bilgiyi yalanlamasını hedef alıyor, yine kalemlerini saldırmak için oynatıyorlar. Kimse kimsenin avukatlığını yapmıyor. Kanun var, nizam var. Doğayı korumak kimsenin tekelinde değil. Hepimizin görevi. Şova, saldırıya gerek yok! Her meseleyi siyasileştirmek; asıl işi, yerelde halka hizmet etmek olan CHP’yi taca çıkarmaya devam edecek” dedi.