Cumhur İttifakı AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan aday gösterilmesinden bugüne yaklaşık 3 ayda Bayraklı’da 24 mahalleyi karış karış gezerek projelerini anlattı.  Her fırsatta sokakları dolaşan, esnafla, vatandaşla görüşen Aslan, yoğun ilgiden dolayı 1 kilometrelik yolu 3 saatte zor geçebildi. Çocuklara ve yaşlılara özel ilgi gösteren Aslan, samimiyetiyle dikkat çekti.

İZMİR’DEN ANKARA’YA YAYA GİTTİ
AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan seçim kampanyası kapsamında günde ortalama 7 kilometre yol yürüdü. 600 kilometre yolu yürüyerek İzmir’den Ankara’ya kadar yaya giden Aslan, binlerce kişiyle fotoğraf çektirdi.

“BAYRAKLI’NIN ALİ ABİSİ”
Sokaktaki vatandaşların ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılan Ali Aslan, ricalarını kırmayarak evlerine de konuk oldu. Her gittiği yerde “Ali Abi” diye seslenilen Aslan, çocuklara oyuncak gençlere ise satranç dağıttı. Aslan’ın sosyal medya hesabından paylaştığı “Ali Bey Değil Ali Abi, Ali Aslan Kimdir?” klipleri beğeni ve paylaşım yapılarak yoğun ilgi gördü.

“BİZ GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİK”
Gittiği her ziyarette gönüllere girmenin öneminden bahseden Aslan, konuşmasını Yunus Emre’nin “Gönüller Yapmaya Geldim” şiiriyle noktaladı. Ali Aslan “Biz gelmedik dava için, Bizim işimiz sevgi için, dostun evi gönüllerdir, biz gönüller yapmaya geldik.” diyerek gönüllerde taht kurdu.